LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Martin Stenmarcks stora lycka – bryter tystnaden om hemliga flickvännen

27 sep, 2024
Martin Stenmarck beger sig ut på ännu en turné, den här gången dedikerad till Elvis Presley. I en intervju med Hänt berättar Martin om turnélivet, barnen och flickvännen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Stenmarcks första ord om kärleken efter tystnadenBrand logo
Martin Stenmarcks första ord om kärleken efter tystnaden

Martin Stenmarck, 51, är en av våra mest folkkära och omtyckta artister. Under hösten 2024 ger han sig ut på turné för att hylla Elvis Presley och tolka hans låtar.

– Det är en fortsättning på en grej som jag gjorde förra året, det blev så himla lyckat och det var så roligt så jag tänkte att jag fortsätter med det, berättar Martin för Hänt.

Martin Stenmarck på ny Elvis-turne: ”Världens bästa yrke”

I samband med turnén ska Martin dessutom släppa sin allra första live-platta.

Hur kom du på det här konceptet?

– Jag har gått och sagt det, att det jag gillade med Elvis var att han var så jävla respektlös mot låtarna! Han har ju själv inte skrivit en enda låt av det han framför utan han har ju bara fått eller tagit andras låtar och spelat in det själv.

Annons

– Men hans styrka var att han gjorde det på sitt sätt! Då blev jag intresserad för att det är stort artisteri kan jag tycka, och musikalitet att han höll sig så ajour.

Du verkar alltid ha ett så fullspäckat schema. Hinner du landa emellanåt?

– Ja, det gör jag! Jag har världens bästa yrke på det sättet. Det är ett speciellt liv att turnera, man maxar ju. Men Sverige är så pass litet så halva veckor är man ju hemma liksom.

– Jag är också pappa på halvtid, eller heltid, men jag har de på halvtid och det är lika viktigt för mig som det andra. Så jag tycker att jag varit ganska bra på landa mellan alla de olika grejerna, annars är det kört.

Martin Stenmarcks stöd från barnen

Vad säger barnen när du är borta? Eller följer de med?

– Genom åren så har ju barnen varit med ganska ofta, sen har jag min pappa som hjälper till väldigt mycket. Är de inte med så är de hemma och de är ganska vana.

– Så har det varit hela deras liv sedan de föddes. Så jag tror att de är ganska nöjda, jag tror att de tycker att det är ett ganska gott liv som de har.

Martin Stenmarck med Love, Saga och Ida Stenmark samt Elsa Wiksten. FOTO: Karin Törnblom/TT

Martin Stenmarck om flickvännen – livet ihop på turné

Hur påverkas dina andra relationer, brukar din flickvän följa med?

Annons

– Jag har ju flickvän och ja, är man tillsammans så mycket så är det klart att hon följer med ibland. Det funkar hur bra som helst. Jag tror att det är en del av livet, om man är tillsammans med mig så vet man om det. Det är ett liv som man antingen tycker om och kan ta del av, eller så är det inte det. Här funkar det bra!

– Hittar man rätt så hittar man rätt.

Ni har hållit ihop ett bra tag?

– Ja, men det har vi gjort faktiskt. Vi har ju hängt och setts i mer än två år i iallafall.

Har hon en bra relation till dina barn?

– Ja, det funkar bra! Absolut. Det är jätteviktigt tror jag i alla relationer, är man en förälder så är det det absolut viktigaste. Där är jag lyckligt lottad!

Då avslöjar Martin Stenmarck vem som är hans flickvän

Tror du att du någon gång kommer vilja gå ut med vem den hemliga flickvännen är?

– Jag tror att det kommer när det kommer. För mig är det nog mer att det är så fint att ha det på något sätt privat. Jag har ju blivit äldre så jag tycker att det faktiskt är ganska skönt att vara mer privat, folk behöver inte veta allt. Men det kommer ni märka! Vi kommer synas ihop, absolut. Det är en toppentjej det här.

Ni har varit med varandra i över två år, har ni tagit nästa steg? Är ni förlovade?

– Inget sånt är det inte, utan vi är bara ihop!, skrattar Martin.

FOTO: Adam Ihse/TT

Annons