LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Mauri Hermundsson oro för hälsan – ber till gud: ”Så rädd”

04 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Programledaren Mauri Hermundsson berättar för Hänt om den stora rädslan från sin barndom.
– Varje gång min mamma var borta så var jag så rädd att hon skulle krocka, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon Bauer

Mauri Hermundsson, eller ”Mustig Mauri” som han brukar kallas, är uppväxt i Järna utanför Södertälje med en mamma från Tyskland och pappa från Island. Namnet Mauri lade han till när han var sju år – och heter ursprungligen Victor Leonardo Hermundsson.

Han är en svensk youtuber och tv-profil som slog igenom med sitt hyllade program Uppdrag: Mat 2018 – men har sedan det tagit sig an allt större uppdrag som programledare.

Kommer inte synas något mer i Idol i höst

Den senaste tiden har man kunnat se Mauri i audition-momentet av Idol på TV4, där han varit en side-kick till programledaren Pär Lärnström.

Men när väl fredagsfinalerna drar igång kommer Mauri, 28, försvinna från Idol – då han har andra uppdrag att ta sig an under hösten.

Annons

När Hänt mötte Mauri på galan Kristallen i början av september och fick chans att prata med honom om hur han var när han var när han var liten.

Svåra rädslan när han var liten

Gjorde du något märkligt som barn?

– Jag bad till gud, men det är inte så konstigt när man är barn. Men varje gång min mamma var borta så var jag så rädd att hon skulle krocka eller något, så då bad jag till gud för att hon skulle komma hem varje gång, säger han efter att ha funderat på sitt svar en längre stund.

Man du ber inte till gud fortfarande?

– Nej jag har slutat med det, för jag är rädd att det inte har så stor effekt, hon har klarat sig bra lyckligtvis utan mina böner, säger han till Hänt.

FOTO: HÄNT/TV4

Annons