RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Maxim och Ramia fann varandra i Robinson – avslöjar träffarna innan!

24 okt, 2024
När Maxim kom in i Robinson var det som att hela Lag nord lyste upp, speciellt Ramia.
Nu kan Hänt avslöja att duon hade träffats innan inspelningarna!
– Det som inte framkommer i programmet är att man är där ett par dagar innan man körs ut på ön, förklarar Maxim för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-Pelle i tårar – reagerar på finaldramatBrand logo
Robinson-Pelle i tårar – reagerar på finaldramat

Robinson 2024 är inne på sin tionde dag och det är dags för säsongs andra öråd. Lyckligtvis slipper Lag nord öråd även denna gång och stämningen i laget är mycket bra, detta kan Ramia Salgo, 41, intyga för Hänt.

– Vi gick ju runt och hade så kul ihop, det var inga intriger, men det här framgår inte. Alla sa att det inte finns något drama, vi tycker om varandra, vi har så kul, de har ju klippt bort allt det där. Men vi hade faktiskt väldigt bra sammanhållning i Lag nord, säger hon till Hänt.

Något annat som inte heller fått så stor uppmärksamhet är att Ramia, Nabaz Baki, 40, och Maxim Spassiky, 32, blev väldigt nära vänner.

– Det som de har klippt bort är min, Nabaz och Maxims relation. Vi tre fann varandra direkt och vi hade en otroligt stark pakt och vi höll varandra om ryggen i alla lägen. Vi tre är ju fortfarande bästa vänner, det går inte en timme utan att vi hörs.

Annons

Därför blev Ramia så glad över att se Maxim

När Maxim kom in i Robinson var det som att hela lag nord lyste upp. Speciellt Ramia.

– Det finns bara en person som jag vill få in från Gränslandet och det är Maxim. Jag har ju mött honom på tävlingar och våra blickar har mötts. Sedan har han muskler och det behöver vi, sa hon i programmet.

Och nu visar det sig att det faktiskt finns en anledning till varför Lag nord blev så glada över att få in Maxim i laget. De hade nämligen träffat honom innan!

– Det som inte framkommer i programmet är att man är där ett par dagar innan man körs ut på ön. Då hängde jag med Lag nord och gjorde alla synkar hela tiden med det laget. Så jag var tvärsäker på att jag var med i det laget liksom, förklarar Maxim för Hänt och fortsätter:

– Men sedan på morgon, innan vi ska ut till ön och börja tävla i Robinson så byter de plats på mig och Oliver.

Även Ramia bekräftar för Hänt att det var så här det gick till. Det ger också en viss klarhet i varför hon sa att deras blickar hade mötts.

Annons

– Vi fick ju inte prata med varandra innan och vi var inlåsta på våra hotellrum. Men varje dag var det någon grej, som hjärt och lungräddning och vad man får äta och inte och sådär. Så anledningen till att jag sa att våra blickar möttes är ju för att vi har varit med varandra i tre dagar innan, berättar Ramia.

Så är relationen mellan Ramia och Maxim

Planen var hela tiden att vid första bästa tillfälle få tillbaka Maxim in i laget och med facit i hand gick ju allt jättebra.

– Så när de bytte ut Maxim mot Oliver tänkte vi "nej men vad hände nu?". Jag tror att de sett att vi blev väldigt tajta där och att det var därför de splittrade på oss för alltså vi skrattade ju hela tiden, även fast vi inte fick prata, säger Ramia till Hänt och fortsätter:

– Så vi hade bestämt att vi gör allt för att få tillbaka honom.

Så om det var någon som trodde att det fanns någon slags romans mellan Ramia och Maxim så stämmer inte det. De två och Nabaz är helt enkelt bara väldigt goda vänner.

Annons

– Jag är gift och har två barn. Jag är inte bara gift, jag är lyckligt gift. Vi träffades när vi var 16 år och nu är jag 32 och hon är 31. Så vi har vuxit upp med varandra och gått igenom tonåren tillsammans. Det ska mycket till om man ska byta ett sådant här förhållande, säger Maxim och skrattar.

Idag är Ramia och Maxim mycket goda vänner och Ramia har även träffat Maxims fru och hans barn.

– Vi hängde i somras och barnen lekte så fint. Våra söner är nästan lika gamla och de har både pratat i telefon och spelat spel ihop online – trots avståndet. Så även barnen har funnit vänskapen och jag med hans fru, säger Ramia till Hänt och fortsätter:

– Jag och hans fru hörs på egen hand ofta. Både på telefonsamtal och sms. Så detta är verkligen äkta vänskap.

FOTO: TV4

Annons