LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Melinda Jacob och E-types dotter drabbad av sjukdom – samma som ”Lilla Hjärtat”

24 sep, 2024
Melinda Jacobs tvingas gå i samma sjukhuskorridorer med Izadora som med bortgångna fosterdottern Esmeralda – ”Lilla Hjärtat”.
– Det hugger fortfarande till i hjärtat, berättar hon för Amelia.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin ”E-type" Erikssons ånger i beslutet kring dottern: ”Det gick så fort"Brand logo
Martin ”E-type" Erikssons ånger i beslutet kring dottern: ”Det gick så fort"

Artisten Martin "E-Type" Eriksson, 59, och Melinda Jacobs, 40, gick ut med att de var ett par våren 2022. Efter det gick det undan. I januari förra året välkomnade de deras första gemensamma barn, dottern Izadora. I september samma år gifte sig också turturduvorna i klosterkyrkan i Vadstena.

Melinda blev inledningsvis känd som familjehemsmamman som kämpade för sin Esmeralda, kallad ”Lilla Hjärtat”, som tragiskt hittades död hos sina biologiska föräldrar efter att de fått tillbaka vårdnaden om henne.

Izadora utreds för samma sjukdom som Esmeralda: ”Hugger fortfarande till i hjärtat”

I en ny intervju med Amelia berättar Melinda Jacobs om en oro hon har för yngsta dottern, Izadora. Hon känner nämligen igen symtomen från tiden med Esmeralda.

Annons

– Man blir igenkänd när man har haft barn här i så många omgångar. Men det hugger fortfarande till i hjärtat varje gång jag går förbi barntraumaenheten som hela familjen fick så mycket stöd av då Esmeralda dog, säger hon till tidningen.

Esmeralda hade nämligen förkylningsastma, och även lilla Izadora kan få svårt att andas vid förkylning. Något hon nu utreds för på samma vårdplats.

Melinda Jacobs vill ha fler barn – oense med E-type

I samma intervju berättarMelinda och Martin om hur de ser på fler barn, och det visar sig att de inte är helt eniga.

– Håller min trasiga höft så kan jag absolut tänka mig det, svarar Melinda.

– Nja, det var så dramatiskt på BB när Izadora först inte andades som hon skulle att jag blev rätt avskräckt. Jag är nog rätt nöjd som det är, säger Martin.

Melinda som sedan tidigare är fosterförälder till ett flertal barn, betonar att om det är förlossningen som känns läskig, så finns det andra sätt att få fler barn.

– Det behöver inte vara ett biologiskt barn, det finns så många andra som behöver någonstans att bo, säger hon.

– Men kan man ens vara en bra förälder om man har typ 14 barn? Vi får pausa den frågan, avslutar Martin.

FOTO:

Annons