LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Melinda Jacobs lyxgåva till E-type – avklädda bilden visar

28 aug, 2024
Martin "E-type" Erikson och Melinda Jacobs
Foto: TT
Martin "E-type" Erikson har tidigare talat om sin ångest inför att bli äldre.
Kanske har Melinda Jacobs storslagna födelsedagspresent till maken fått artisten att tänka om.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin ”E-type" Erikssons ånger i beslutet kring dottern: ”Det gick så fort"Brand logo
Martin ”E-type" Erikssons ånger i beslutet kring dottern: ”Det gick så fort"

Artisten Martin ”E-type” Erikson, 59, hittade kärleken i Melinda Jacobs, 40, genom gemensamma vänner. 2022 offentliggjorde paret sin relation och sedan dess har mycket hänt. I början av 2023 föddes dottern Izadora och senare samma år sa de ja till varandra vid altaret.

E-type och Melinda Jacobs familjelycka: "Finns det kärlek..."

Melinda har tre biologiska barn sedan tidigare, och paret är även föräldrar till två familjehemsplacerade barn. Martin har tidigare berättat om lyckan över att att äntligen vara del i en stor, bullrig familj.

– Det är hektiskt! Jag har aldrig haft det så här hektiskt. Jag har haft fem, sex hundar men då har jag haft hjälp med de och då har jag ändå kunnat åka på det jag vill, så att säga. Men det här är på riktigt, sa artisten till Aftonbladet och fortsatte:

– Men Melinda är fantastisk och hon har ju dessutom vanan och hon lär mig hur man gör. Sedan är det lättare att jag tycker så mycket om de, hela familjen, allihopa. Inklusive min dotter. Finns det kärlek så finns det alltid tid och rum.

Annons

Melinda Jacobs lyxiga present till E-type

E-type har tidigare talat om känslorna inför att åldras. Nästa år fyller han 60 – något som inte är helt friktionsfritt för artisten.

– Det är en mardröm och en overklig siffra. Men tack vare Melinda, Izadora och hela vår familj känns det lättare. Det hade varit grymt tungt att fylla 60 och sitta med drömmen om barn och inte ha det. Däremot är tanken på hur gammal jag kommer vara på hennes stundentskiva horribel. Men man får vara sjukt glad om man ens lever då, berättade han för Aftonbladet.

Men det är ett litet tag kvar till 60-årsstrecket. I måndags fyllde E-type 59 år, och Melinda slog på den stora trumman för att fira kärleken.

På Instagram delar E-type med sig om Melindas lyxiga födelsedagspresent. I en Instagram-händelse syns paret sittandes i en pool med varsitt glas bubbel. Ett fat med tårta står uppdukat på poolkanten.


"Tusen tack min kära fru och bästa Matilda Milton på härliga @klosterhotellet SPA för mumsigt födelsedagsfirande! Vilken minisemester!", skriver artisten.

Foto: Jari Kantola/TT och Björn Lindahl/Aftonbladet/TT

Annons