LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Melinda Jacobs och E-type har lagt en förmögenhet på huset — ångrar allt

09 sep, 2024
AvElliot Gustafson
E-type och Melina Jacobs totalrenovering av den nyinköpta villan har gått enligt plan.
Men efter att folk har stått utanför huset och väckt paret flera gånger om natten ångrar de nu sitt husköp.
— Inte jättecharmigt, berättar Melina.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin ”E-type" Erikssons ånger i beslutet kring dottern: ”Det gick så fort"Brand logo
Martin ”E-type" Erikssons ånger i beslutet kring dottern: ”Det gick så fort"

Under året som har gått har vi förväntansfullt kunnat följa Martin Erikson, mer känd under artistnamnet E-type, och hans fru Melinda Jacobs väg till drömhuset.

I en intervju med Amelia berättar Melinda att hon är supernöjd med hur renoveringen blev, men att hon önskade att huset hade legat någon annanstans.

— Det är inte jättecharmigt att vakna om nätterna av att folk skrålar ”This is the way” när de går förbi... Ett av tufftuff-tågen i Vadstena har också dragit om rutten för att visa turisterna var vi bor, haha, säger hon.

Och med två nya familjehemsbarn var duon nära att köpa ett slott utanför Söderköping men i sista sekund blev de tvungna att hejda sig — på grund av ekonomiska skäl.

— Vi blev så inspirerade när vi kände historiens vingslag där och kom rätt långt i planerna med hur vi skulle ha ett bed-and-breakfast där, men det var galet stora renoveringsbehov, säger Melinda till magasinet.

— Sanningen är väl att vi inte hade råd, inflikar Martin.

Melinda Jacobs avslöjar – vill ha ännu fler barn: ”Det behöver inte vara ett biologiskt”

De två nya tillskotten till familjen är båda flickor som är femton respektive elva år gamla. Till en början skulle de bara stanna några veckor under sommaren, men som nu alltså kommer att stanna kvar. Det innebär att det nu är hela åtta barn i hemmet.

Annons

— Får vi fler rum kommer Melinda genast att fylla dem med ännu fler barn och ju fler vi är desto mindre tid får vi för varandra, säger Martin till Amalia.

Och Martin känner sin fru väl. För samtidigt som deras 20 månader gamla barn Izadora smaskar i sig maten med händerna, berättar Melinda till magasinet att hon kan tänka sig ytterligare ett barn.

Huruvida det skulle bli ett biologiskt barn eller ett adoptivbarn får vi vänta på. Håller Melindas trasiga höft kan hon absolut tänka sig det, men efter den traumatiska upplevelsen när Izadora föddes är hon rätt nöjd som det är.

— Det behöver inte vara ett biologiskt barn, det finns så många andra som behöver någonstans att bo, menar Melinda.

— Men kan man ens vara en bra förälder om man har typ 14 barn? Vi får pausa den frågan, avslutar Martin Amalias besök i Vadstena.

FOTO: Skärmdump TV4

Annons