LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Mia bryter ihop i Lyxfällan – efter Magdalena Kowalczyks hårda ord: ”Elak”

20 aug, 2024
En ny säsong av Lyxfällan har haft premiär och Magdalena Kowlczyk har hjälpt ännu en person med sin ekonomi.
Men det blev minst sagt en käftsmäll för deltagaren...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lyxfällan-Magdalena avslöjar utgifterna – det spenderar hon pengar påBrand logo
Lyxfällan-Magdalena avslöjar utgifterna – det spenderar hon pengar på

Det har äntligen blivit dags för en ny säsong av Lyxfällan och i vanlig ordning är det Magdalena Kowalczyk, 45, och Magnus Hedberg, 52, som leder programmet.

I premiäravsnittet är det Magdalena som håller i taktpinnen och träffar tvåbarnsmamman Mia. Mia har en pågående skuldsanering som är klar i juni 2026, men redan nu oroar hon sig för framtiden.

Mias främsta problem är att hon har skulder och lever över sina tillgångar varje månad. Faktum är att hon inte ens har råd att laga sitt barns trasiga cykel som kostar 100 kronor att fixa.

Annons

Lyxfällan-deltagaren bryter ihop

Vid några tillfällen blir Mia så pass överväldigad av sina känslor att hon bryter ihop över sin situation. Det är framför allt när Magdalena går igenom allt ”onödigt” hon köper när hon egentligen ska leva på existensminimum.

– Jag vet att jag är lite hård mot dig nu, men jag vill att poängen går in. Två cigg-paket mindre och där har du den där cykel-reparationen som du känner att du inte har råd med, säger Magdalena i programmet och fortsätter:

– Det handlar om ditt go och att du bestämmer dig och dina prioriteringar.

LYXFÄLLAN 2024
FOTO: TV3
Annons

Magdalena Kowalczyks ord om sammanbrottet: ”Känner mig elak”

Mia börjar då gråta och vänder sig bort för att torka tårarna. Det är uppenbart att hon verkligen inte vill vara i den här situationen.

Faktum är att till och med Magdalena, som alltid brukar vara expert på att hålla sina känslor och empatin i styr, faktiskt erkänner att hon känner sig illa till mods.

– Det här är någon slags hård käftsmäll för Mia, hon blir väldigt illa berörd och jag känner mig nästan lite elak, säger Magdalena och fortsätter:

– Men det här är det hon behöver, hon behöver få det bevisat så här tydligt.

FOTO: TV3

Annons