LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Mia Skäringer flyttar – förkastar makens beteende: ”Slänger allt!”

01 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Efter att de två äldsta barnen lämnat boet har nu Mia Skäringer storrensat och flyttat hon med.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist och dottern Zoe strålar på röda mattanBrand logo
Carola Häggkvist och dottern Zoe strålar på röda mattan

Mia Skäringer, 47, är aktuell med humorshowen Tabitas tattoo och cär på TV4. Utöver tv-karriären har hon även en podcast med komikern Hampus Nessvold, 28.

Nyligen rapporterade Hänt om att komikerns vuxna barn hade flyttat hemifrån - och nu har flyttlasset även gått för Mia Skäringer själv.

I det senaste avsnittet av podden Skäringer och Nessvold pratar Mia Skäringer om att hon just har flyttat hon med.

Då frågar Nessvold om det uppstått diskussioner i familjen i anslutning till flytten eller om det varit mycket samarbete.

– Samarbete? Nej, det här är två robotar som bara ’Det här ska göras, pang pang pang pang, vi har inte tid att diskutera, svarar hon men förklarar att de även har fått hjälp av vänner att packa.

Annons

Markeringen mot maken: ”Slänger allt!”

Men särskilt nostalgiskt gällande saker har familjen inte varit i samband med flyttpackningen.

– Gabbe kan i princip slänga allt, säger Skäringer.

Hon förklarar att hon då och då måste sätta ner foten mot maken Gabriel Lázár, när han velat slänga saker som har affektivt värde för henne, men att de ändå fått så mycket slängt att de ibland behövt hejda sig.

– Har du ett skåp där du ställt massa kartonger som du inte tittat på på två år, då får man ju börja fundera på vad man ska ha sakerna till, säger hon.

Vill bo kvar i Göteborg

Exakt var Mia Skäringer har flyttat är okänt men för bara några veckor sedan sa hon till P4 Göteborg att hon ville bo kvar i Göteborg.

– Jag är ganska ängslig och ganska fladdrig som person, sa hon och förklarade att hon tappar sin vision när det är för mycket distraktioner.

Även om det bli mycket jobbresor så menar hon att hon ändå gynnas av att bo kvar på västkusten.

– För mina typer av produktioner, serier och min humor så gör det sig ganska bra att jag inte riktigt är med i den där karusellen, säger hon och syftar till att hon inte vill bo i Stockholm.

FOTO: ANDREAS BARDELL/AFTONBLADET/TT

Annons