LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Mikael Persbrandt har gett upp – tar farväl av sin kärlek

17 sep, 2024
Nyligen gjorde Mikael Persbrandt en stor ekonomisk vinst.
Men för det var han tvungen att lämna ifrån sig en kär ägodel.
Se vad slutpriset landade på här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linda Öhrns syrliga pik till maken Pär Lernström efter vinstenBrand logo
Linda Öhrns syrliga pik till maken Pär Lernström efter vinsten

Skådespelaren Mikael Persbrandt, 60, behöver knappats en introduktion. Han har bland annat gjort rollen som Gunvald i Beck-serien, nominerats till åtta Guldbaggar, och varit varit med i ett flertal världskända filmer och tv-serier.

Med en sådan framgång i karriären finns det ingen tvekan om att Mikael har har god ekonomi – men nu har Mikael gjort ännu en framgång och denna gången handlar det om en miljonvinst, då han valde att göra av sig med en kär ägodel.

Mikael Persbrands miljonvinst – sålde kära ägodelen

Det är ingen hemlighet att Mikael, utanför sitt intresse för film och skådespeleri, är mycket intresserad av unika, lyxiga bilar. Nyligen syntes Mikael bland annat på Platinum Cars Tiktok, då han var på jakt efter sin nästa dyra pärla.

Annons

Kanske var det också dags att lägga handskarna på en ny bil efter att han nyligen lagt ut sin älskade 1970 Oldsmobile 442 W30 Coupe för försäljning.

Bilen som är en klassisk amerikansk muskelbil, anses vara vara ett av endast 3100 exemplar som producerades 1970 i just denna modellen – vilket gör bilen väldigt speciell.

Såld blev den också och det vinnande budet för den unika bilen landade på 95.600 Euro, enligt hemsidan collectingcars.com. Priset motsvarar cirka en miljon svenska kronor – en storvinst för skådespelaren – då bilarna av denna kan värderas till allt mellan 30 och 100 tusen euro.

FOTO: TT

Annons