LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Mikael Persbrandt och Sanna Lundells tunga bakslag – mystiska försäljningen av lyxgården

12 aug, 2024
Mikael Persbrandt och Sanna Lundell har snart bott tio år på Stora Lundby, men bestämde sig för att sälja gården i maj.
Det verkar dock vara lättare sagt än gjort...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mikael Persbrandt i ExpeditionenBrand logo
Mikael Persbrandt i Expeditionen

Skådespelaren Mikael Persbrandt, 60, och Sanna Lundell, 45, har snart varit ett par i 20 år och 2016 tog de ett stort beslut och flyttade in på Stora Lundby gård i Sorunda med varandra.

Den enorma lyxvillan har flera våningar, en hemmabio, swimmingpool och dessutom plats för Sannas hästar, som ofta syns på hennes Instagram.

Men det är inte bara Mikael och Sanna som bor på Stora Lundby, paret har också barnen Igor, 18, Lo, 14, och Fox, 6, ihop.

Persbrandt säljer villan för 35 miljoner kronor

Det här är dock på väg att förändras – åtminstone om paret får som de vill.

För sedan i maj har huset, som är nästan 500 kvadratmeter stort och rymmer tre våningar med elva rum och kök, legat ute till försäljning. Och det krävs en hel del stålar för att det ska bli ditt, prislappen ligger nämligen på hisnande 35 miljoner kronor.

Kanske är det också därför huset inte blir sålt.

Bakslaget med Stora Lundby – villan säljs inte

Både paret själva och mäklaren har hittills varit förtegna om hur det går med försäljningen, men tydligt är att det inte verkar vara någon dragkamp om huset. Pärlan i Sorunda ligger fortfarande ute till försäljning.

Annons

Var Mikael och Sanna flyttar om huset eventuellt skulle säljas är fortfarande oklart, men nyligen vädrade Sanna en tanke om att ta med sig flyttlasset till Jämtland på sin Instagram.

”Kanske mitt favorithotell i världen?! Nu checkar vi ut efter två ljuvliga dygn i Åre. Vår vandring kring Åreskutans topp i går var helt majestätisk och vi sa nyss till varandra att nästa sommar ska vi vara här längre. Då blir det minst en vecka, för vi vill hinna gå till Blanktjärn, till Vackermon, bada i Byxtjärn o gå upp på Renfjället, plocka blåbär och hjortron. Vill flytta hit. Hur ska jag kunna övertala alla att flytta med? Tack bergen för energin”, skrev hon.

Det återstår att se var den här flyttsagan slutar.

FOTO: TT / Discovery+

Annons