LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Mikael Persbrandt om att byta kvinna – dyra överenskommelsen

03 sep, 2024
Mikael Persbrandt och Sanna Lundell har varit ett par i 20 år och Mikael har hittat ett nytt sätt för att vara lycklig.
– Det är så vi har sagt, det är sedan gammalt, säger Mikael Persbrandt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför försvinner Sanna Lundell – berättar om beslutetBrand logo
Därför försvinner Sanna Lundell – berättar om beslutet

Skådespelaren Mikael Persbrandt, 60, och Sanna Lundell, 45, har snart varit ett par i 20 år och tillsammans har de barnen Igor, 18, Lo, 14, och Fox, 6, ihop.

Sedan 2016 har familjen bott lite utanför Stockholm, närmare bestämt på gården Stora Lundby i Sorunda. Men sedan en tid tillbaka har den enorma villan legat ute till försäljning. Priset ligger på 35 miljoner kronor och huset har flera våningar, en hemmabio, swimmingpool och dessutom plats för Sannas hästar, som ofta syns på hennes Instagram.

Villan har dock inte blivit såld än men att paret har god ekonomi ändå råder det inga tvivel kring.

Bilförsäljaren om Mikael Persbrandts vanor

I ett nytt klipp på Tiktok kan man nämligen se Mikael Persbrandt och hans stora intresse för dyra bilar. Men det är också ett skämt om att Mikael inte kan hålla på och byta tjejer hela tiden – så då får han byta bilar istället.

Annons

– Blev du nöjd sist igen?, frågar bilförsäljaren.

– Jag är alltid nöjd, men det går fort i hockey. Jag vet inte vad det är frågan om att jag ska hålla på att byta så mycket, säger Mikael i klippet.

– Men får man inte byta tjej så får man byta bil så brukar vi alltid säga, det är så vi har sagt, det är sedan gammalt, säger bilförsäljaren.

– Det är så jag gör då. Det är så vi har sagt, det är sedan gammalt, ja precis herregud, säger Mikael och skrattar.

Sanna Lundell om problemen med Mikael Persbrandt

Mikael och Sanna Lundell har som sagt varit ett par i 20 års tid. Men det har inte alltid varit en dans på rosor. Faktum är att det är allmänt känt att relationen haft sina duster och satts på prov ett antal gånger.

Deras relation har beskrivits som stormig, dels på grund av Mikaels missbruk som han beskrivit i sin självbiografi Så som jag minns det. 2013 lades Mikael exempelvis in på behandlingshemmet VAL-BO utanför Norrköping och beskrev sig i dåligt skick. 2014 fick han även diagnosen bipolär.

Vid den tiden gjorde paret slut flera gånger, har Sanna berättat.

– Fast det gjorde jag, vi hade många pauser även om vi inte kände något behov av att proklamera det för omvärlden. Fram till att Micke fick sin diagnos 2014, han är bipolär och behandlas nu för det, hade vi en ganska sporadisk relation, sa Sanna till Amelia.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Ida Marie Odgaard

Annons