LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Nu visar Mikaela Laurén upp gravidmagen – berättar om resan: ”Det mesta är möjligt”

30 sep, 2024
AvAlva Jonsson
Mikaela Laurén har sedan tidigare ett barn tillsammans med partnern Peder Södersten. Tidigare har Mikaela sagt att om de ska ha ett till barn måste hon sluta med boxningen – nu visar hon upp gravidmagen!
”Det mesta är möjligt och ibland gäller det bara att inte hitta ursäkter utan att försöka hitta lösningar”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mikaela Lauréns make Peder dyker upp på röda mattan – berättar det sjuka om dotternBrand logo
Mikaela Lauréns make Peder dyker upp på röda mattan – berättar det sjuka om dottern

Den professionella boxaren Mikaela Laurén, 48, fick dottern Nikita tillsammans med sin make Peder Södersten, 48, för två år sedan.

I somras pratade Hänt med Mikaela om hur paret såg på att potentiellt skaffa fler barn framöver. Då berättade boxaren att mycket hängde på hur hon väljer att göra med sporten framöver. Frågan om ett andra barn var inte i fokus under början av året utan då var det boxningen som tog upp tid och tankeverksamhet. Men Mikaela Laurén har berättat att hon funderat på att lägga ner karriären.

– Ska jag fortsätta så måste jag steppa upp och träna mer, köra mer styrketräning och fler pass i veckan. Vi får se om jag känner att jag har den orken och det drivet. Nu har jag familj så jag måste tänka på min dotter också, sa hon då.

Annons

Mikaela Lauréns kamp för att bli gravid

En annan faktor som påverkar paret är åldern, Mikaela menade att om paret skulle välja att skaffa ett barn till behövde det hända innan hon fyller 50. Hon har varit transparent angående de svårigheter det innebar för henne att bli gravid, det var en lång och svår kamp innan efterlängtade Nikita till slut blev till.

Visar bild på magen

Nu visar hon upp bild på sin gravidmage, från graviditeten med dottern, för att peppa andra mammor eller personer som vill komma igång med att röra på sig. Förutom karriären som boxare är Mikaela också online coach. I inlägget syns hon träna, både med gravidmagen men också med Nikita i sele på magen.

Som text till inlägget skriver hon:

”Lite motivation till er som är gravida, precis har fått barn eller för er som kanske allmänt behöver en liten motivationspush för att komma igång med rörelse och träning.

Själv tränade jag hela vägen fram till min förlossning och sen igen så fort jag läkt ihop, vilket inte bara gjorde mig stark utan också fick mig att må så mycket bättre mentalt!”

FOTO: TT / Instagram skärmdump

Annons