LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Mikaela Laurén visar upp viktraset – vill gå ner mer

12 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Proffsboxaren Mikaela Laurén visar upp viktraset på Instagram.
Men vill gå ner ännu mer i vikt.
”1,5 kilo kvar att ta, trots att jag aldrig känt mig så deffad” skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igenBrand logo
Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igen

Proffsboxaren Mikaela Laurén, 48, gick i februari ut med att hon gör comeback i ringen efter förra års frånvaro.

En anledning till uppehållet i karriären var att hon och maken Peter Södersteen Laurén, 48, fick sitt första gemensamma barn, dottern Nikita, för tre år sedan.

Tidigare i sommar berättade Mikaela Laurén för Hänt att det inte var helt uteslutet för paret att skaffa fler barn men att mycket hängde på hur hon valde att gå vidare med sin karriär som boxare. Utöver boxningen arbetar hon även som hälso-coach och personlig tränare.

"Måste tänka på min dotter"

Tanken på att lägga ner boxningen har funnits och hon förklarar att boxningen tar upp mycket tid och ork.

– Ska jag fortsätta så måste jag steppa upp och träna mer, köra mer styrketräning och fler pass i veckan. Vi får se om jag känner att jag har den orken och det drivet. Nu har jag familj så jag måste tänka på min dotter också, sa hon till Hänt i Juli.

Annons

Men nu just nu tycks Mikaela Laurén inte ha några aktiva planer på att lägga ner sportkarriären. I stället verkar boxaren ligga i hårdträning.

I ett händelseinlägg på Instagram la hon nyligen upp en bild på sig själv i underkläder som hon tagit framför en spegel. På bilden ser man hur hon är i bra form något som hon själv även nämner – men verkar ändå inte vara nöjd.

Vill går ner ännu mer i vikt

Med på bilden finns nämligen även texten ”Invägningsdag och 1,5 kilo kvar att ta, trots att jag aldrig känt mig så deffad”

Hon menar alltså att hon måste gå ner ytterligare 1,5 kilo trots att hon aldrig varit i så bra form.

Men det handlar inte om att hon inte tycker att hon är tillräckligt smal. Till Hänt säger hon att önskan att gå ner mer i vikt har att gör med att hon behöver passa in i en särskild viktklass för boxningen.

FOTO: INSTAGRAM / PATRIK ÖSTERBERG/TT

Annons