LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Miriam Bryants kärlekslycka – avslöjar dramatiska åren med exet Tommy: ”En ny, bättre”

18 aug, 2024
Miriam Bryant kallade sitt ex Tommy Hey för ”skitstövel” på P3 Guld-galan 2017.
Nu har hon återigen dissat exet offentligt under helgens Kulturfestivalen i Stockholm.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Miriam Bryant om kyssen med Veronica MaggioBrand logo
Miriam Bryant om kyssen med Veronica Maggio

Artisten Miriam Bryant, 33, slog sig rakt in det svenska folkets hjärtan när 2012 släppte sin debutsingel Finders, Keepers. Sedan dess har succéerna avlöst varandra med låtar som Black car, Words, Mi Amor och Tystnar i luren.

Och när hon ställde upp i Så mycket bättre 2015 fick karriären ännu ett uppsving med låtar som Ett sista glas och Allt jag behöver.

Miriams senaste album PS jag hatar dig som släpptes 2021 har bland annat blivit Grammisbelönat i kategorierna ”Årets album” och ”Årets låt” (“tystnar i luren” med Viktor Leksell), samt prisades på P3 Guld och Musikförläggarnas pris för ”Årets album”.

Miriam Bryants tidigare kärleksliv

Men det är inte bara Miriams musik som har blivit uppmärksammad under åren – fansen har såklart även varit nyfikna på hennes kärleksliv.

Annons

I januari 2016 bekräftade Miriam Bryant att hon och den fyra år yngre trummisen Tommy Hey var ett par. Hennes låt Black car är tillägnad honom och handlar om hur de åkte runt på Berlins gator i Tommys svarta bil.

Men relationen blev inte särskilt långvarig, för senare samma år avslöjade Miriam att hon och Tommy hade gått skilda vägar. På P3-Guld galan kallade artisten sitt ex för en ”skitstövel”, och satte då punkt för den kärlekssagan.

2020 började hon lägga upp kärleksfulla bilder tillsammans med David Nilsson men var förutom det väldigt förtegen om deras relation. Men relationen med David blev höll inte heller särskilt länge då hon 2021 berättade i en intervju med Gry Forsell att hon är singel ingen.

Miriam Bryants oväntade drag: Hänger ut exet inför tusentals människor

Nu vet vi ju inte anledningen till uppbrotten med Miriams tidigare pojkvänner, men det är tydligt att det inte har varit en helt dramafri separation med Tommy Hey.

Annons

Det är under en konsert med Norlie & KKV på Kulturfestivalen i Stockholm i fredags som Miriam gör det oväntade draget.

I ett klipp på TikTok som Kulturfestivalen har lagt upp kan vi se när Miriam går upp på scenen mitt under Norlie & KKV:s spelning.

– Har du möjligtvis ett ex som du inte är särskild förtjust? i frågar Kim Vadenhag Miriam inför en skrikande publik.

– Såhär, du känner mig bättre än så, svarar Miriam och fortsätter:

– Man sitter inte hemma och lipar över en karl. Man går ut och hittar en ny bättre.

Därefter fortsätter hon:

– Jag ska ge er ett namn... Tommy!

– Kan vi dedikera nästa låt till Tommy? frågar Kim.

– Det tycker jag, svarar Miriam.

– Så nice! Nu ska Tommy få smaka den hörni! skriker Kim och publikhavets jubel är öronbedövande.

Därefter börjar Norlie & KKV spela sin ikoniska låt Tröjan du hatar – en disslåt som handlar om ett uppbrott och ilskan man känner efteråt.

FOTO: TV4 Skärmdump / TT

@kulturfestivalensthlm @Miriam Bryant sitter INTE hemma och lipar över en karl, hon går ut och hittar en ny, bättre 😤 @NORLIE & KKV #kulturfestivalen ♬ originalljud - KULTURFESTIVALEN
Annons