LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Morgan Alling helt knäckt – vill inte försonas: ”Så jävla förnedrad”

03 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
alex sigge morgan alling
Alex hävdade narcissism – och Morgan Alling anklagade Alex & Sigge för att att bedriva mobbning som affär.
I den nya podden Mardrömsgästen försöker underhållningsprofilerna att försonas, eller i alla fall att förstå varandra.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alex Schulmans ekonomiska kris: “Jag har inga pengar”Brand logo
Alex Schulmans ekonomiska kris: “Jag har inga pengar”

I Alex Schulman, 48, och Sigge Eklunds, 50, nya podcast Mardrömsgästen bjuder programledarna in personer som de tidigare har eller haft en konflikt med. Podduon, som öppet kritiserar och ifrågasätter samtiden på ett skojfriskt sätt, har hunnit med att delat ut ett par kängor till olika kändisar under sin tid tillsammans.

I de två första avsnitten var Camilla Läckberg och Alexander Pärleros på besök, för att reda ut om Camilla faktiskt var den person som Sigge verkligen hatar mest i världen – och om Alex Schulman fortfarande kunde stå för att ha kallat Alexander Pärleros ”trög inne i hjärnan”.

Men det tredje avsnittet kan anses särskilt speciellt. Den inbjudne gästen och ovännen är nämligen själva anledningen till att Mardrömsgästen ens blev till.

Annons

Deras konflikt går att spåra ända tillbaka till 2015 och när gästen, under en urspårad middag på SVT-succén Stjärnorna på slottet, öppnade upp om sitt liv och dess framgångar.

Alex Schulman och Sigge Eklunds attack mot profilen

– Idén till den här podcasten kom när du gav en intervju i Värvet, säger Alex till Morgan och fortsätter:

– Vi hörde på detta, och att man som 48-åring inte vill möta blicken, så vill man ju inte leva sitt liv, så nu är vi här och möter din blick.

I Värvet berättar Morgan Alling nämligen om hur dåligt han har mått efter att Alex & Sigge i sin podd drivit med honom efter hans medverkan i Stjärnorna på slottet 2015 och att podduon, framförallt Alexander, varit sparsmakad när han och Morgan har möts. I podden spelar de upp klippet när Alex & Sigge skrattar åt Morgans medverkan i SVT-succén:

– Den där pendlingen mellan grandios självsyn och extremt självhat, stackaren, säger Sigge.

Annons

– Där har vi den ju! Det är ju det här som är narcissismen, fortsätter Alex.

En stor del av varför Morgan har mått så dåligt handlar just om dessa ord.

– Ni hånar min personlighet, att jag skulle vara en narcissist, ni skrattar åt en kille som blir så jävla förnedrad, säger Morgan.

Morgan Alling möter sina mobbare i Mardrömsgästen

Men händelserna efter Stjärnorna på slottet är inte det enda som medieprofilerna diskuterar. Morgan har också hävdat i Värvet och Nemo möter en vän att podduon bedriver ”mobbning som affär”.

– Det är helt okej allt det som händer, det som var det jobbiga sen var att komikerna sniffade upp det här när Alex & Sigge körde på så hårt. Jag blev superledsen och jävligt sårad, för att jag tycker inte att det var ärligt, säger Morgan.

Han ifrågasätter också deras ursäkter, särskilt Sigges tidigare sms och försökt till förlåt, och tycker att det är konstigt att han gör det bakom de där 100 000 kronorna han fick för att karaktärsmörda. I Nemo möter säger han så här om det hela:

Annons

– De såg en chans att röra om i grytan och det gör de på andra människor. De spottar inte bara på mig, utan på mina barn, familj och hela min bransch. Men de går vidare ändå, de fick in 100 000 till på kontot och det tycker jag är cyniskt, det är mobbning by business.

Efter att detta ljudklipp spelats upp i Mardrömsgästen utbrister Morgan:

– Där har vi det, fan va sant.

”Jag är inte psykopat eller känslokall”

Men i slutet av podden säger Morgan att han med sina ord också gick för långt.

– Jag är inte psykopat eller känslokall?, säger Sigge.

– Eller?, säger Alling.

Alexander hade gärna önskat att det hela slutade med en gruppkram, men efter en timmes samtal kom de tre medieprofilerna i alla fall överens om att dela en öl någon gång i framtiden.

FOTO: Anders Wiklund/TT, Karin Törnblom/TT

Annons