LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Morgan Karlsson om mobilförbudet på Ullared: ”Så jävla dåligt”

28 sep, 2024
Morgan Karlsson har jobbat på varuhuset Ullared i många år. För Hänt berättar han nu om det strikta mobilförbudet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!Brand logo
Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!

Tittarfavoriten Morgan Karlsson, 51, slog igenom för 14 år sedan i tv-serien Ullared. Än idag är Morgan anställd på varuhuset, ett jobb som han gillar och tar på stort allvar.

För Hänt har Morgan tidigare berättat om vikten av att vara professionell på arbetsplatsen. Bland annat dricker han aldrig alkohol på personalfester.

– Jag valde för min situation, för jag är så pass officiellt känd att jag får mycket ögon på mig, så jag valde att vara nykter. Jag känner mig nöjd idag för jag inte har gjort bort mig och vet vad jag har sagt.

Men det är inte bara inför fester som Morgan är vaksam. Han är även strikt med att följa personalreglerna på Ullared. En av de är att de anställda inte får använda sin mobil under arbetstid.

Annons

Morgan Karlsson om mobilförbudet på Ullared

När Hänt når Morgan är han på jobbet och måste lämna varuhuset för att kunna ta samtalet.

– Nu är det ingen som har sett mig när jag pratat i telefon. Det har ingen med att göra egentligen men Gekås är en väldigt disciplinerad arbetsplats, förklarar han.

– Vi har väldigt mycket fria händer och får gå och prata med varandra hur vi vill men det är nolltolerans på telefoner. Så har det varit alltid.

– Det är för att vi går runt med kunder. Det ser så jävla dåligt ut om någon ska snacka med mig och vill ha tag på schampo och så står jag och pratar i telefon. Vi får använda telefonen på rasterna helt enkelt.

FOTO: Jerker Andersson/TT / ANDERS YLANDER / GT / TT

Annons