LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Mystiska kvinnan på Fredrik Eklunds familjebild – flera undrar: ”Mamman?”

11 sep, 2024
Fredrik Eklund, Derek Kaplan
Kändismäklaren Fredrik Eklund var nyligen på familjesemester tillsammans med en okänd kvinna.
Nu undrar följarna vem hon är.
”Kvinnan på bilden? Mamma?”, skriver en följare på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om sonen Filip Lamprecht: ”Alltid jobbigt...”Brand logo
Kristin Kaspersen om sonen Filip Lamprecht: ”Alltid jobbigt...”

Fredrik Eklund, 47 är en av världens kändaste mäklare. Fredrik blev känd genom sin medverkan i succéprogrammet Million Dollar Listing och syntes nyligen i SVT:s Draknästet.

Vid sidan om karriären lever Fredrik som familjefar tillsammans med sin make Derek Kaplan, 49. Makarna har tillsammans tvillingarna Freddy och Milla som i skrivande stund har hunnit fylla 6 år.

Fredrik Eklund om kampen att bli förälder

Att skaffa barn var en känslomässig resa för Fredrik och maken, något han tidigare har talat öppen om. Han och maken tog nämligen hjälp av en surrogatmamma för att bli föräldrar – en resa som inte var helt lätt.

– När hon fick missfall flera gånger kunde jag känna att jag inte var värd barn, har Fredrik tidigare berättat för Aftonbladet.

Annons

Till slut lyckades surrogatmödraskapet och lyckan var total när Fredrik och Derek kunde välkomna sina två barn till världen.

Fredrik Eklund visar upp familjelyckan

Fredrik och maken delar gärna med sig av sitt flotta liv i sociala kanaler. Men det som tar upp den största delen av hans flöde är såklart hans älskade barn.

Nyligen var familjen på semester på Italien och sjävklart passade Fredrik på att knäppa några semesterkort för att dela med följarna. På bilderna syns Fredrik och Derek tillsammans med Milla och Freddy, samt en lyxig villa som makarna verkar ha bott i under resan.

"Bästa semestern i mitt liv, La Familia, nu tillbaka till USA för att köra på", skriver Fredrik till bilderna.

Men det var en av bilderna från semestern som fick följarna att reagera, ett kort på en mörkhårig, vacker kvinna – och nu undrar alla: Vem är hon?

I Fredriks bildspel på Instagram så syntes denna kvinna. FOTO: INSTAGRAM

"Och den vackra kvinnan på bilden? Mamma?”, skriver en följare.

"Vem är mamman! Hon måste vara så vacker!”, skriver en annan.

Annons

Kvinnan som är surrogatmamma till Fredrik Eklunds tvillingar

När Fredrik och Derek valde att skaffa barn tog de hjälp av en kvinna de inte hade någon relation med. Men relationen ändrades under graviditeten.

– Vi känner henne väldigt väl nu, och jag känner en otroligt tacksamhet till henne och till universum för att det gått så bra och för att vi haft sån tur, berättade Fredrik för Hänt när bara några få månader återstod innan tvillingarnas födsel.

Relationen blev till slut så stark att surrogatmamman, i slutet av graviditeten, flyttade till Connecticut, USA, där Fredrik och Derek hade ett familjehem.

Fredrik har tidigare berättat att surrogatmamman och äggdonatorn är två helt olika kvinnor. Båda kvinnornas identitet är fortfarande okända.

FOTO: SVT/ Skärmdump Instagram

Annons