LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Nakenchocken i TV4 – Anna Brolin märkbart obekväm

26 aug, 2024
anna brolin filip stiller i efter fem
Under söndagens Efter fem blev det naket i TV4!
Någon som inte inte riktigt kunde sluta fnissa var programledaren Anna Brolin...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Filippa Fernqvist bekräftar uppbrottet med Wiktoria - därför höll hon det hemligtBrand logo
Filippa Fernqvist bekräftar uppbrottet med Wiktoria - därför höll hon det hemligt

TV4 har sänt det populära nyhetsprogrammet Efter fem sedan 2019. Tilde de Paula Eby, Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Maximilian Artell, Filip Stiller Borowicz, och Axel Pileby är några av de namn som vi brukar se i bild.

Söndagens avsnitt sändes med Anna Brolin och Filip Stiller Borowic i spetsen, och under ett av inslagen blev det riktigt fnissig stämning.

– Nu blir det nakenchock här då, vi ska till Öland och Persnäs. I somras kunde vi läsa att de skulle införa en nakencamping där. Det var första steget, förklarar Filip i programmet, och fortsätter:

– Nu tar man det ett steg längre och ska göra det som kanske blir Sveriges första nakenlopp.

Programledarna bryter ihop i direktsändning – nakenchocken

Vidare börjar Filip läsa upp lite citat från arrangören av det alldeles speciella loppet, vilket får både honom själv och Anna att skratta gott.

Annons

– Alltså vilken grej, kväser hon ut sig.

– Och det kan komma att se ut så här då är tanken enligt Ölandsbladet och arrangörerna, fortsätter Filip, även han med ett skratt lurandes i halsen.

Skratt utbrister i studion.

På bilden bakom programledarna visas fyra nakna personer och en hund, gåendes på stranden. Ansvarig arrangör för det härligt fria loppet dyker sedan upp på länk i programmet för att motivera dess uppkomst.

– Vi måste komma ifrån den här kroppsfixeringen, och sen i och med att vi öppnar den här naturistcamping-delen. Så måste vi ha en aktivitet för naturisterna naturligtvis, säger Fredrik Fredriksson, förvaltare av Wikegårds camping där allt äger rum.

Inviten till nakenloppet – Anna Brolin märkbart obekväm

Man får ha skor på sig, men inga kläder, förklarar han vidare. Och att deltagarna ska springa i ett dolt naturreservat – inte landsväg.

– Det kan ju vara så att mötande trafik eller bakomvarande börjar titta för mycket åt någonting och kör i diket. Så det är väl inte planen än så länge.

Längre in i intervjun bjuder camping-förvaltaren in de fnissiga TV4-programledarna att komma och springa med dem.

– Tack så mycket... Vi får se om vi har tid, säger Anna med ett litet skratt, samtidigt som hon tittar nervöst in i kameran.

– Vi tar till oss det!, tillägger Filip.

FOTO: TV4

Annons