ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Nakenchocken mitt i direktsända TV4 – Henrik Alsterdal helt ställd

07 okt, 2024
Henrik Alsterdal, Anna Brolin
Under måndagskvällen fick Efter Fem-programledaren Henrik Alsterdal sig en riktig chock.
En lättklädd Magnus Samuelsson gjorde honom helt ställd...
– Nakenchock i direktsändning!, utbrister Henrik förvånat.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Filippa Fernqvist bekräftar uppbrottet med Wiktoria - därför höll hon det hemligtBrand logo
Filippa Fernqvist bekräftar uppbrottet med Wiktoria - därför höll hon det hemligt

Under måndagskvällen i Efter fem hälsade de populära programledararna Henrik Alsterdal, 44, och Anna Brolin, 44, som vanligt tittarna välkomna.

Programmet som är känt för sin lättsamma ton och varierade gäster flöt på enligt plan tills det blev dags att introducera kvällens gäst, Carin Da Silva, 39 – och Henrik fick sig en rejäl överraskning!

Henrik Alsterdals totalchock i livesändning

Carin har gjort en hel del saker under sin långa karriär. Bland annat är hon proffsdansare och har varit med i Let's dance. Men hon är också sångare programledare och minst sagt en underhållande person, något Henrik ville lyfta fram under programmet genom att visa några korta klipp från Carins karriär.

Annons

Men ett av klippen överraskade verkligen Henrik – ett inslag från programmet Förkväll, där Carin tidigare var programledare, som visade en lättklädd Magnus Samuelsson.

Henrik Alsterdal, Carin Da Silva

Såhär lät Henriks reaktion:

– Hon har jobbat som programledare och det blev bland annat Förkväll här på TV4, som faktiskt sändes samma tid som Efter fem gör nu, säger Henrik och vänder sig om mot skärmen.

– Här var det en liten nakenchock också i direktsändning minsann, säger han fnissandes när han inser vilken bild som visas i bakgrunden.

Annons

Men trots allt så tog Henrik sig snabbt i kragen och programmet flöt snabbt på som vanligt igen!

FOTO: TV4

Annons