LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Nanne Grönvall i bråk med maken – inte överens om alkoholen

18 sep, 2024
Nanne Grönvall, Peter Grönvall
Nanne Grönvall och Peter har varit gifta i över 30 år.
Men det finns en sak de har varit oense kring.
– Då blev han sur, säger Nanne till Hemmets Journal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linda Öhrns syrliga pik till maken Pär Lernström efter vinstenBrand logo
Linda Öhrns syrliga pik till maken Pär Lernström efter vinsten

Folkkära Nanne Grönvall, 62, har varit gift med sin make Peter Grönvall, 61, i över 30 år, och deras kärlek blomstrar fortfarande.

Men som många vet är relationer inte alltid problemfria. Nu delar Nanne med sig av konflikten med Peter, som rör deras olika alkoholvanor.

Peter och Nanne Grönvalls starka relation

Att Nanne har varit med Peter i nästan halva hennes liv är ingen liten bedrift. Att deras relation klarat sig så bra i så många är för att paret har så roligt med varandra.

– Vi skrattar varje dag, sa Nanne i en tidigare i en intervju.

Turturduvorna gifte sig 1994 men träffades under 80-talet när de spelade i gruppen Sound Of Music – och resten är historia.

Tillsammans har de sönerna Charlie Grönvall och Felix Grönvall. Nanne har också sonen Robin Grönvall, från ett tidigare förhållande. Dessutom är paret farmor och farfar till fyra barnbarn.

Annons

Nanne Grönvall om bråken över alkoholen: ”Blev sur”

I en ny intervju med Hemmets Journal förklarar Nanne att Peter är den hon kan prata med om allt, de är bästa vänner och är duktiga på att acceptera varandras olikheter, men så har det inte alltid varit.

När det kommer till alkohol har Nanne och Peter olika åsikter. Peter dricker ingenting medan Nanne, vid tillfälle, gärna dricker några glas vin eller öl. Vilket har blivit grunden till en del dispyter under deras förhållande.

– Peter har alltid velat åka hem om folk har druckit, festar och har trevligt. Jag, som är på samma nivå som de andra vill hellre stanna kvar. Detta blev en grej mellan oss, säger Nanne till magasinet och fortsätter:

– För antingen fick vi åka hem tidigt och jag blev sur. Eller så stannade vi kvar på festen, men då blev han sur.

Men avslutningsvis förklarar Nanne att efter många diskussioner insåg paret att det är viktigt att respektera varandras olikheter.

Som sagt lever Nanne och Peter fortfarande lyckliga tillsammans, vilket tyder på att de verkligen har kunnat fokusera på styrkorna i sin relation.

FOTO: TT

Annons