LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Nanne Grönvall kunde ha dött – barnens stöd: ”Ingen visste hur det skulle gå för mig”

25 okt, 2024
Nanne Grönvall
Nanne Grönvall blev för flera år sedan sjuk i bröstcancer.
Hennes barn blev trösten under de svåra sjukdomsåren.
– Viktigt att stötta varandra den dag man försvinner, säger hon till Hemmets Journal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nanne Grönvall om cancerdiagnosen: ”Ångesten och ovissheten”Brand logo
Nanne Grönvall om cancerdiagnosen: ”Ångesten och ovissheten”

Nanne Grönvall, 62, är en av Sveriges mest älskade och folkkära artister med en imponerande karriär både bakom sig och mycket kvar att ge framåt. Men hennes resa har inte alltid varit enkel – nu delar hon med sig av de tunga åren utanför rampljuset.

Nanne Grönvall om det tuffa bröstcancer-beskedet

Genom åren har Nanne kämpat med utmaningar som utmattningssyndrom och fått ta emot svåra sjukdomsbesked och för några år sedan förändrades allt för sångerskan när hon fick det tragiska beskedet att hon hade bröstcancer.

När Hänt träffade Nanne under galan Sjung tillsammans för Cancer, tidigare i år, berättade hon om insjuknandet.

– Jag fick mitt cancerbesked 2006, bröstcancer, så jag har gått igenom den här resan med allt från att få beskedet till behandling. Att leva med den här rädslan, ångesten, ovissheten, till det här att man fick beskedet att gå vidare med livet.

Annons

Nannes familj stöttade henne under de tuffa åren

I en ny intervju med Hemmets Journal öppnar Nanne upp om hur hennes familj blev hennes enda fasta punkt och trygghet under de osäkra och svåra åren med sjukdomen.

– Ingen visste hur det skulle gå för mig, men jag kände en trygghet och tacksamhet inombords över att våra barn är så måna om varandra. Som förälder är det viktigt att känna att ens barn kan stötta varandra den dag man försvinner, säger Nanne till magasinet och fortsätter:

– Vi vet att våra tre killar kommer att ta hand om varandra den dag jag eller Peter går bort.

Efter tio år av otaliga läkarbesök och olika medicinska behandlingar blev Nanne äntligen friskförklarad. Idag mår hon bra och är djupt engagerad i att stödja forskningen för att bekämpa bröstcancer.

FOTO: TT

Annons