LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Niclas Wahlgren förlorar sin inkomst – så mycket pengar tjänar han

03 okt, 2024
Niclas Wahlgren
Han fick sitt stora genombrott i ungdomsfilmen G – som i gemenskap – idag har Niclas Wahlgren lämnat rampljuset bakom sig.
Hänt har tagit en närmare titt på den tidigare tv-profilens ekonomi och kan avslöja att hans bolag inte gick speciellt starkt 2023.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför stöttade inte Per Morberg sin dotter Astrids valBrand logo
Därför stöttade inte Per Morberg sin dotter Astrids val

Med Hans Wahlgren och Christina Schollin, 86, som föräldrar är det inte konstigt att Niclas Wahlgren, 59, gett skådespeleriet ett försök. Karriären blev dock inte livslång, som för mamma och pappa. Istället valde Niclas att testa sina vingar som radioprofil men efter tre år på NRJ meddelade han att han slutar.

”Den nya ledningen och jag har olika åsikter så därför väljer jag att gå”, skrev Niclas på Instagram vid tillfället.

Vad jobbar Niclas med idag egentligen och hur mycket penar tjänar han? Hänt har begärt ut hans lön hos Skatteverket – och tagit reda på hur mycket hans bolag drar in!

Niclas Wahlgren
Niclas Wahlgren har inte synts på röda mattan på flera år. Karin Törnblom/TT

Så mycket pengar tjänar Niclas Wahlgren

Fastställd förvärvsinkomst: 812 200 kronor.

Underskott av kapital: 149 107 kronor.

Annons

Niclas jobbar sedan några år tillbaka som personlig tränare. Han blev klar med utbildningen 2019 och sedan dess har han tagit emot kunder på löpande band.

– Det är ett beslut som har växt fram just eftersom att träning är en så stor del av mitt liv, jag pysslar ju med det varje dag, har Niclas tidigare sagt till Hänt.

Och det verkar onekligen gå bra för honom! Enligt Skatteverkets uppgifter hade Niclas Wahlgren en genomsnittlig månadslön på cirka 68 000 kronor förra året. Något som däremot inte går lika bra är kändissonens bolag RajRaj AB, som alltså är där pengarna från hans tv- och radiouppdrag inkommer.

2022 redovisade RajRaj ett resultat på 558 654. 2023 landar det på 12 972 kronor. Företaget har totalt 1 760 642 kronor i tillgångar.

Jobbar alla dagar i veckan – Niclas Wahlgrens nya liv

Han verkar alltså ha lagt sin karriär i rampljuset helt på hyllan. Niclas har istället valt att ge sig in i en helt annan bransch och startat restaurang, i Marbella! Det var i slutet av maj som 59-åringen delade med sig av nyheten på Instagram.

Annons

”Drömmen om att driva en restaurang ihop har funnit i många år, och otaliga kvällar har det planerats och skissats tillsammans med Cesars familj om framtiden. Så plötsligt nu i slutet av förra året så dök möjligheten upp på den spanska solkusten och i det vackra Nerja på Burriana Beach”, skriver han i inlägget.

Sedan dess har han jobbat hårt. Att driva restaurang är inte enkelt och det har Niclas onekligen fått lära sig den hårda vägen!

”Idag körde jag första passet på gymet på 3 månader efter att ha jobbat som en tok sju dagar i veckan sen vi öppnade Restaurant LEMON här Spanien”, skriver Niclas i ett nytt inlägg på Instagram.

Han fortsätter:

”Jag känner oerhörd tacksamhet för att livet gav mig den möjligheten, men också lite stolthet över mig själv att jag hade modet att ta det steget”.

Hur det går för Niclas Wahlgrens restaurang låter vi vara osagt. Men eftersom han har utvandrat från Sverige nu antar vi att han trivs som fisken i vattnet!

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons