ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Norske storstjärnan slår tillbaka efter Pernilla Wibergs påhopp: ”Dum”

21 mar, 2023
author Maja Slobodnik
Maja Slobodnik
Johannes Thingnes Bö och Pernilla Wiberg.
Vill man bli lika bra som Johannes Thingnes Bö måste man vara dum i huvudet.
Det menar i alla fall tv-experten Pernilla Wiberg.
Nu svarar norrmannen på det udda uttalandet hon gjorde i Vinterstudion.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ebba Andersson om sina många nervösa toalettbesökBrand logo
Ebba Andersson om sina många nervösa toalettbesök

Norrmannen Johannes Thingnes Bö, 29, är överlägsen inom skidskytte. Under årets säsong har han vunnit 19 av 23 individuella lopp och säsongen avslutades med en dundervinst i det sista loppet i Holmenkollen där han fullständigt utklassade motståndet.

Men hur kan han vara så bra? Det vet Pernilla Wiberg svaret på. I helgen använde tv-experten oväntade ord för att beskriva hans enorma förmåga – och nu svarar norrmannen på de udda ordvalet.

Johannes Thingnes Bö: Man måste vara dum för att bli expert

– Vi är alla lite dumma i huvudet och det måste man vara för att lyckas i idrott, på olika sätt förstås, sa Pernilla Wiberg när hon skulle förklara anledningen bakom Johannes Thingnes Bös framgång.

Annons
Johannes Thingnes Bö.
Johannes Thingnes Bö dominerar i skidskytte.

Och nu kommer ett spydigt svar från 29-åringen.

– Man måste vara det (dum i huvudet) för att bli expert också i så fall. Men i skidskyttet är det lite andra medel, jag tror inte det hjälper att vara dum. Det gäller att ta smarta val och det tycker jag att jag har gjort, säger han till SportExpressen.

Det framgår tydligt att han varken håller med om resonemanget, eller uppskattar ordvalet från den svenska Vinterstudion-profilen.

– Nej, jag tror inte det är genomgående. Det finns alltid några dumma idrottare, men det är snarare undantaget tycker jag, säger Thingnes Bö.

Johannes Thingnes Bö.
Johannes Thingnes Bö håller inte med om Pernilla Wibergs uttalande.

FOTO: TT

Annons