ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Knäckt Nour El-Refai avbryter turnén: ”Hänsyn till min hälsa”

15 okt, 2024
Komikern Nour El Refai skulle ege sig ut på turné. Men nu kommer beskedet – turnén ställs in.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

Komikern Nour El-Refai, 36, är van vid att ha många bollar i luften. Titt som tätt beger hon sig ut på turné för att underhålla Sverige. Den kommande hösten är inget undantag.

Nour skulle egentligen bege sig ut på fortsättningen av hennes turné, men nu meddelar komikern att hon ställer in.

Nour El Refai ställer in turnén: ”Jätteledsen”

Det är i ett inlägg på Instagram som Nour berättar om beskedet. Anledningen är att hon behöver fokusera på sin hälsa.

”Jag är jätteledsen över att behöva ställa in resten av min turné. Jag har behövt fatta det här beslutet med hänsyn till min hälsa som gör att jag inte kan resa bort just nu. Det innebär att jag inte kommer kunna erbjuda nya datum för de städer som ställts in, eftersom jag i nuläget inte vet när mitt tillstånd kommer förbättras så pass att jag kan turnera igen.”

Nour El Refais besvikelse: ”Har försökt få det att funka på alla sätt”

Hon kommer dock att genomföra två av spelningarna, en i Uppsala och en i Stockholm. Dessutom kommer hon att spela in en föreställning så att den kan visas på tv.

Annons

”Jag kommer spela in föreställningen för tv så att alla ska ha möjlighet att se den i inspelad form. Därför genomförs föreställningarna som planerat i Uppsala den 24:e oktober och Stockholm den 16:e novemberJag förstår att många är besvikna och att det känns orättvist att jag ändå gör Stockholm och Uppsala. De är tyvärr de enda som ligger så pass nära hem att det går att genomföra.”

I nuläget kommer hon inte att planera in några nya datum.

”Jag är så himla ledsen för det här. Jag har försökt att få det att funka på alla sätt det går. Jag vet att det utifrån kan verka som att det är något som görs lättvindigt, men det är en väldigt stor sak att ställa in, och det har ett högt pris, så det är inget man gör om man inte måste. Och jag måste. Jag hoppas vi ses igen snart”

FOTO: TV4 / TT

Annons