LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Nu gifter sig Pernilla Wahlgren och Christian – exklusiva detaljerna inifrån festen

13 sep, 2024
Nu ringer bröllopsklockorna för Pernilla Wahlgren och Christian Bauer!
Här är detaljerna inifrån kärleksfesten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllopBrand logo
Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllop

Nu gifter sig Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58!

Vigseln äger rum nu klockan 14:45. Gästerna anlände vid 14-tiden, de har nämligen fått förbokade bilar som transporterar dem till bröllopet medan Pernilla har suttit i sminket sedan några timmar tillbaka.

Borta vid borden förbereds det för fullt just nu. Det dukas och man bygger upp scenen.

FINCA LA CONCEPCION
Förberedelserna inför vad som komma skall. FOTO: HÄNT
FINCA LA CONCEPCION
Till höger kan man se scenen som håller på att byggas upp. FOTO: HÄNT
Annons

Gästerna fick en försmak på festligheterna redan under gårdagen. Då firades det med en förfest och bland gästerna finns hela Pernillas respektive Christians familjer.

Även vänner som Hanna Hedlund, Sofia Wistam, Kim Sulocki, Micael Bindefeldt, Bosse Andersson, Emilia Karlsson, Ola Forssmed och matchmakern Fanny Lagerwall.

Pernilla Wahlgren rider in på en häst

Pernilla och Christian säger ja till varandra inför 130 gäster som flugit ner till Marbella för att fira kärleken mellan paret.

Annons

Bröllopet går av stapeln på exklusiva bröllopsanläggningen Finca la concepción och det hela börjar med att Pernilla rider in på en svart häst.

Efter vigseln, som förrättas av Anna Kinberg Batra, beger sig gänget bort till borden och bröllopsfesten där Bianca Ingrosso, 29, och Benjamin Ingrosso, 26, är toastmasters. Pernilla och Christian står för mat och dryck och en härlig fest i dagarna tre. Det har även ordnat med goodiebags till alla gäster med deras namn på.

Senare under kvällen har Pernilla utlovat show av "en av Sveriges främsta pop-artister", vilket betyder: show av Benjamin Ingrosso!

Så lång tid tog förberedelserna

Förberedelserna tog två år att genomföra och det är främst Christians förtjänst att allt är planerat in i minsta detalj. Pernilla är nämligen inte lika planerande som han är, nu på fredagsmorgonen kom hon till exempel på att hon inte fixat någon brudslöja och fick lösa det i sista sekund.

Annons

– Jag tar det mesta på volley medan Christian är min raka motsats. Han har planerat det här bröllopet i två år och har koll på allt, sa Pernilla till Aftonbladet.

Två år tog det med andra ord, men oj vilken fest det är!

Stort grattis till brudparet önskar vi på Hänt.

FOTO: Instagram, Hänt

Annons