LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Ny programledare i Nyhetsmorgon igen – nu säger tittarna sitt: ”Snälla TV4, sluta...”

07 aug, 2024
nyhetsmorgon ny programledare
Nyhetsmorgon tar aldrig semester – men det gör programledarna.
Därför sker en del inhopp under sommaren, något som nu många tittare reagerat starkt på.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Pihlblad inte överens med Hänts reporter – hur uttalar man ordetBrand logo
Anders Pihlblad inte överens med Hänts reporter – hur uttalar man ordet

TV4:s Nyhetsmorgon är det många svenskar som startar sin dag med. Således blir programledarna ofta ett kärt ansikte för tittarna och därför hajar man till lite när det plötsligt sitter ett nytt ansikte där i studion.

Men den ordinarie personalen behöver ju få ta semester, vilket gör att det varje sommar sker lite spännande inhopp. I början av veckan hoppade Jona Källgren, 46, in för att en kollega skulle få vara ledig.

– Det är bara i dag och i morgon. Lite sommarvikarie, och något nytt för mig att prova på. Det är superkul. Men på onsdag ska jag tillbaka till Berlin, sade Jona till då Hänt om debuten.

Och det verkar ha varit ett vinnande koncept – dels hyllades 46-åringens insats på kanalens sociala medier. Dessutom valde Nyhetsmorgon-redaktionen att låta ytterligare en utrikeskorrespondent axla programledarrollen.

Annons

Ny programledare i Nyhetsmorgon – igen

Under onsdagens program såg vi alltså utrikesreportern Tomas Kvarnkullen leda oss genom sändningen tillsammans med rutinerade Sofia Geite.

Likt sin utrikeskorre-kollega Jona överöses även Tomas med beröm på Nyhetsmorgons sociala medier. Dessutom är det en och annan som menar på att han har en ”magisk” röst... Inte så illa pinkat för en debut!

”Båda två svinduktiga”, skriver en tittare.

”Trevligt att utrikesreportrarna får vara vikarie för ord. programledare”, skriver en annan.

”Fint Sofia &, Thomas med sin magiska röst...”, skriver en tredje.

”Tomas MAGISKA röst!”, utbrister en fjärde.

Så härligt att ni har tagit in dom som ger oss nyheter utomlands .kul att se dom i tv rutan i Sverige”, tycker en femte.

”Kul!! Tomas är bra !!”, skriver en sjätte.

TV4:s tittare säger sitt – vill inte ha två programledare

Men det är inte bara frid och fröjd i kommentarsfälten. Några tittare tycker att TV4 borde tänka om helt vad det gäller programledar-upplägget.

”Trevligt med ett ” nytt” ansikte som programledare 👍1 programledare räcker,varför 2?”, skriver en tittare.

”Snälla TV4 - sluta med dubbla programledare. En räcker gott - det blir liksom lugnare då - inte en massa flams o fniss som det annars är. Finns bra programledare som klarar det utmärk tex Anders Pihlblad, Axel Pileby o Jenny Alvesjö. Hoppas på ändring i höst”, skriver en annan missnöjd tittare.

Hänt har sökt Tomas Kvarnkullen.

FOTO: TV4, Instagram

Annons