LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Nyhetsmorgon-gästens plötsliga utspel – anmärker på programledarens kropp

18 jul, 2024
Kalle Zackari, Soraya Lavasani och Filip Stiller Borowics
Samtalet tog en snabb vändning i torsdagens Nyhetsmorgon.
Här kommenterar gästen programledarens fysik under live-sändning.
Annons
Filip Wolfe svarar efter Katrin Zytomierskas flirtiga ordBrand logo
Filip Wolfe svarar efter Katrin Zytomierskas flirtiga ord

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Klippet från Nyhetsmorgon med Filip Stiller Borowics, 42, och Soraya Lavasani, 42, blev en riktig snackis efter den oväntade kommentaren från gästen Kalle Zackari, 43, om programledarens utseende.

Under morgonens sändning var Kalle och Brita Zackari, 42, på besök för att berätta om sina äventyr och erfarenheter från den nya säsongen av deras populära serie Hjälp, vi har köpt en bondgård! Som handlar om parets resa från det hektiska stadslivet, till en charmig bondgård ute på landet.

Kalle Zackaris kommentar om programledarens fysik

Men mitt under sändningen avbryter Kalle snacket med en oväntad och humoristisk kommentar om Filips utseende, vilket får alla att skratta högt i studion.

– Många drömmer om dina biceps, Filip, säger han.

– Ah, du noterade dem, svarar Filip med ett leende på läpparna.

Både gästerna och programledarna skrattar vidare åt Kalles kommentar, och Brita föreslår skämtsamt att det kanske är dags för Filips muskler att få ett eget Instagram-konto.

Annons

– Ah, okej, men då får jag sätta igång!, säger Filip då.

Soraya tillägger sedan att Kalle inte är den enda som har lagt märke till Filips armar.

– Det är bra armar! Vi har noterat att det är flera tittare som har som har uppmärksammat det också, säger Soraya och skrattar.

"Sveriges mest imponerande guns"

Och faktiskt har många lagt märke till Filips armar; i kommentarsfältet strömmar komplimangerna in, inklusive från hans kända kollegor.

"Med rätta! Tv-Sveriges mest imponerande ”guns”.", skriver Nyhetsmorgon-kollegan Martin Järborg.

"Ja gjorde tidigt ett inlägg om de!!", fortsätter Lars-Åke Wilhelmsson, känd under artistnamnet Babsan.

Kolla in Babsans roliga inlägg om Filip här nedan!

Filip Stiller Borowics visar upp sin träning på Instagram

Men inte nog med det, på Filips personliga Instagram får han ofta kommentarer om sin fysik. En kommentar som särskilt sticker ut är den under ett inlägget han delade med Soraya, om att det är de som ansvarar för sändningen i Nyhetsmorgon under semestertiden.

"Svårt att koncentrera sig på vad ni säger, när blicken hela tiden är fäst på de där fantastiskt vackra armarna!”, skriver en av följarna.

Filip brukar regelbundet dela sin träningsutveckling på sitt Instagram-konto och visa stolt upp den fysik han har arbetat hårt för att uppnå. Något som alltså verkar uppskattas av folk runt om honom.

FOTO: Skärmdump TV4

Annons