ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Okända kvinnan anklagas för Liam Paynes död – första orden om ryktena

26 okt, 2024
Liam Payne
Efter Liam Payne tragiska bortgång har en okänd kvinna pekats ut som skyldig till hans död.
Nu berättar hon om sina känslor kring de falska anklagelserna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen SebastianBrand logo
Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen Sebastian

Nyligen kom nyheten att den kände sångaren Liam Payne har avlidit tragiskt efter att ha fallit från tredje våningen på ett hotell i Argentina. Liam, som blev 31 år gammal, var en älskad artist och en av medlemmarna i det framgångsrika pojkbandet One Direction.

Liam Paynes ex-fästmö Maya Henry attackerad efter hans bortång

I samband med Liams bortgång har flera teorier och rykten kring stjärnans död börjat cirkulera. En person som särskilt påverkats av dessa spekulationer är hans ex-fästmö, Maya Henry, 23.

Bara veckor innan Liams död delade Maya som dejtade honom till och från 2018 till 2022, detaljer om deras påstått tumultartade förhållande i videor på sin TikTok-sida och i ett podcastframträdande – där hon sa att Payne "började bli våldsam" efter att de förlovat sig, enligt NBC News.

Annons

När människor världen över sörjde Liams plötsliga död, började vissa fans på nätet skylla på Maya. De kommenterade på hennes sociala medier och hävdade att hennes anklagelser bidrog till hans bortgång.

Oskyldiga kvinnan pekas ut som skyldig för Liam Paynes död

Men Maya är inte den enda som blivit utpekad – det finns också en annan tjej på TikTok som har samma namn som Liams ex-fästmö, vilket har gjort att hon hamnat i skottlinjen. Något som Aftonbladet rapporterar om i sin podcast Ett rent nöje.

– Det finns nämligen en annan Maya Henry som är stor på Tiktok, konstaterar reportern och fortsätter:

– Alltså det som har hänt är då att folk har hoppat på den här stackars människan som råkar dela namn med Liam Paynes ex-fästmö.

Maya (v) Henrys Tiktok förklarar hon situationen för första gången.

"Att bli anklagad för att ha mördat Liam Payne var inte på mitt bingokort för 2024", säger hon bland annat.

Det har dessutom framkommit att flera välkända amerikanska nöjesmedier av misstag har använt hennes bilder i samband med rapporteringen om stjärnans bortgång.

@mayavhenry The whole situation has gotten completely out of hand. I newd to set the record straight. #liampayne #mayahenry #fyp #onedirection #greenscreen ♬ original sound - mayavhenry

FOTO: TT/Skärmdump Tiktok

Annons