LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Ola-Conny stoppas från fästmön Linda – därför får de inte vara tillsammans

15 jul, 2024
Ola-Conny Wallgren och Ullared-kollegan Linda är idag förlovade. Men för Hänt berättar tv-personligheten om varför de inte vill gifta sig, och om svårigheterna med att vara på samma jobb.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!Brand logo
Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!

Tv-personligheten Ola-Conny Wallgren, 60, lärde vi känna i ju med hans medverkan i serien Ullared. Idag är han förlovad till kärleken och kollegan Linda Persson.

På Gekås jobbar Ola-Conny på brödavdelningen och Linda i restaurangen. Men trots att de två gillar att jobba ihop, kan det även innebära svårigheter. Bland annat när det kommer till att få semester samtidigt.

Ola-Conny och Linda stoppas – får inte ha semester samtidigt

När Hänt når Ola-Conny är det mitt i hans tre veckor långa ledighet.

Har du och Linda semester samtidigt i år?

– Vi har två veckor samtidigt. Sedan börjar jag jobba en vecka tidigare och hon börjar jobbet en vecka senare, förklarar han och fortsätter:

– Det är väldigt svårt med alla som har fruar och respektive och så vidare. Det är inte alltid det går att synka ihop med dem. Det är svårt att få ihop semestern.

Annons

Under 2022 hann Ola-Conny och Linda förlova sig, bryta förlovningen och därefter bli ihop igen. Idag är de två fortsatt ihop, men verkar däremot inte planera inför något bröllop.

Därför vill Ola-Conny inte gifta sig

Har ni planer på att gifta er?

– Du, det där kan inte jag uttala mig om. Nej, det är väl inget vi har pratat om. Det viktigaste är att man är tillsammans, så fort man blir ihop så är väl inte det första man pratar om att man ska gifta sig. Utan det växer väl fram. Men det är inget vi har fört på tal. Vi bara är, säger Ola-Conny och fortsätter:

– Jag har varit gift en gång och det är väl inte att man inte skulle kunna göra det en gång till, men det är inget vi har lagt fokus på. Vi bara finns till och gör saker som är trevligt, och umgås. Det är inget jag kan uttala mig om. Skulle det vara så, så vill man ju inte tala om det. Då vill man ju gärna hålla det hemligt för sig själv, om det skulle vara så, tills vidare.

FOTO: Privat / Karin Törnblom/TT

Annons