LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Ola-Conny lämnad av barnen – Ullared-profilen tvingad fira jul i ensamhet

22 okt, 2024
author Venus Soltani
Venus Soltani
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Ola-Conny Wallgren jobbar på varuhuset Ullared, men på sidan om får han även betalt för att skicka videohälsningar. För Hänt berättar tv-profilen om när jobbet ställt till det ordentligt – mitt under julafton!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!Brand logo
Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!

Ola-Conny Wallgren, 60, lärde vi känna under hans medverkan i tv-serien Ullared. Idag är han förlovad med kärleken Linda Persson, och de två jobbar kvar på varuhuset.

Men på sidan om sitt heltidsjobb håller sig Ola-Conny även upptagen via sajten Memmo. Memmo är en tjänst där kändisar tjänar pengar genom att skicka videohälsningar till sina fans.

– Det är ju naturligtvis Ullared som håller mig flytande men Memmo är ju ett gott tillskott i kassan, och jag får verkligen lägga ner mycket tid, berättar Ola-Conny för Hänt.

Ola-Conny har mycket jobb att göra kring jul: ”Stressigt”

Men ibland kan jobbet ställa till det, speciellt under högtider då Ola-Conny har mer än vanligt att göra.

För Hänt berättar tv-profilen:

Annons

– En julafton tänkte jag att jag skulle umgås med min familj, så helt plötsligt behövde jag stänga in mig i ett rum och göra hälsningar för att hälsa god jul. Så tänkte jag att antingen gör jag det på morgonen eller så gör jag det efter Kalle Anka, och så fick jag göra några på juldagen. Men det blev lite stressigt faktiskt.

Hur brukar du och Linda göra under jul?

– Hon har väl varit här. Hon har firat jul ihop med mig. Men barnen har väl varit bortresta just då och firat på ett annat ställe.

Så blir Ola-Connys jul: ”Ibland har det hänt att jag varit ensam”

Hur blir det i år då?

– Det är ingen som har sagt någonting, vi har inte pratat om det. Ingenting! Vi jobbar väldigt olika tider så vi kanske knappt ses överhuvudtaget på en dag. Hon jobbar tidigt och jag sent och hon har väl sina sysslor att göra ibland och jag har mina, berättar Ola-Conny för Hänt.

Kommer du fira jul med barnen i år?

– Mina barn… Det vet jag faktiskt inte. Det har inte varit på tal.

Hur firar du helst?

– Hemma, jag har inga föräldrar som lever. Men det brukar väl vara min syster och hennes man som brukar komma. Ibland har det hänt att jag varit ensam på julafton också. Mina barn är ju stora!

FOTO:

Annons