LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Ola Forssmed dök aldrig upp – nobbade allsången för familjens skull

15 aug, 2024
Till vänster: Ola Forssmed och Pernilla Wahlgren står vridna åt höger och tittar åt höger. Till höger bild från Allsång på Skansen där Pernilla Wahlgren och Kim Sulocki dansar på scenen, tillsammans med en pappdocka med Ola Forssmeds ansikte.
I Allsång på Skansens säsongsavslutning gästades Pernilla Wahlgren av hennes show-gäng.
Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki dök upp på scen, men någon som däremot saknades var Ola Forssmed!
Nu berättar han orsaken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här minglar Pernillas familj och vänner på premiären av Happy EndingBrand logo
Här minglar Pernillas familj och vänner på premiären av Happy Ending

Finalavsnittet av Allsång på Skansen denna sommar bjöd i vanlig ordning på underhållning och musik under ledning av Pernilla Wahlgren, 56.

I slutet av avsnittet avslöjade Pernilla dessutom att hon kommer tillbaka som programledare även nästa år, och för att berätta nyheten tog hon hjälp av sitt så kallade ”Hybris-gäng”, i form av Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki.

Någon som däremot saknades var Ola Forssmed, 50. Nu kan Hänt avslöja varför!

Därför dök inte Ola Forssmed upp i Allsången

Pernilla Wahlgren har hybris är en humorföreställning med ovanstående nämna personer, som under våren och i höst är på turné med uppföljaren Pernilla Wahlgrens Happy Ending.

När Hybris-gänget dyker upp i Allsången presenteras alla en och en, men när Pernilla ska presentera Ola syns han inte till.

Annons

– Han skulle ha grillkväll med grabbarna, säger Måns Nathanaelson på scen.

Pernilla utbrister att han är oersättlig, och Hanna Hedlund svarar att de i stället har gjort en ”Ola-vatar”. In på scen bärs en pappfigur med Olas ansikte på.

Många har undrat den egentliga anledningen till varför Ola inte var på plats, och Hänt kan nu avslöja varför. I ett meddelande till Hänt berättar Ola att det har med familjen att göra:

Jag var på semester med familjen i Los Angeles.” skriver han.

Ola berättar att familjen kom hem natten till torsdagen.

”Vi kom hem inatt. Vi har haft det toppen.” skriver Ola.

Tittarnas saknad efter Ola Forssmed

Och det var det många som saknade Ola på scen! Efter programmet la Hanna Hedlund ut en bild på Instagram på gänget och skrev vilken rolig kväll det var.

Annons

älskade vänner och PROFFS! Vi saknade @olaforssmed men nu när Pernilla avslöjat att hon fortsätter nästa sommar kanske vi får en chans till?”, skriver Hanna.

I kommentarerna är det många som skickar kärlek till gänget och berättar hur bra de tycker att de är, men även saknaden efter Ola uttrycks.

Så underbart att få se Hybris-gänget på scenen. Så mycket glädje och kärlek ni ger. Saknade Ola. Men ni var bäst!”, lyder en kommentar.

Ola publicerade några dagar innan Allsången en bild på sin Instagram från semestern i LA, där han och hans son står på Santa Monica Beach. I kommentarsfältet är det många som unnar honom lite ledighet.

Du är verkligen värd en skön härlig avkopplande semester Ola du som roat oss hela sommaren på teatern”, skriver en följare.

Välförtjänt semester!” kommenterar en annan.

FOTO: TT

Annons