LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Oliver Wong i Robinson 2024 – brodern Philip var ihop med influencer

08 okt, 2024
Oliver Wong i Robinson 2024
Höstsäsongen av Robinson 2024 drar snart igång och med i programmet är Oliver Wong – vars efternamn klingar bekant.
Anledningen till det är att Oliver har en bror som varit ihop med en kändis!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åșa Vesterlunds avslöjande om Gunilla Persson: ”Håll i dig nu”Brand logo
Åșa Vesterlunds avslöjande om Gunilla Persson: ”Håll i dig nu”

Höstsäsongen av Robinson 2024 kommer att bli lite annorlunda. Istället för att deltagarna delas in i två grupper är det tre grupper som gäller, vilket programledaren Petra Malm, 47, ser fram emot.

– Det här gör att konkurrensen deltagarna emellan blir större än någonsin, säger hon i ett pressmeddelande.

Oliver Wongs bror Philip har varit ihop med Alice Stenlöf

Några av deltagarna i Robinson 2024 kanske man känner igen sedan tidigare. Nabaz Baki, 40, har varit med i finska Big brother och Amanda Blomå, 30, är känd på Tiktok. En annan person vars efternamn låter lite bekant är Oliver Wong, 33, som alltså är Nabaz lagkamrat i grupp två.

Oliver har 1400 följare på Instagram och har inte synts i offentligheten tidigare. Hans bror däremot, Philip Wong, 30, har figurerat i medierna en hel del. Anledningen till det är att han har varit tillsammans med influencern Alice Stenlöf, 28!

Annons

Alice och Philip gick skilda vägar 2020 i samband med att hon ställde upp i Let's dance. De är idag goda vänner.

– Han är en jätteviktig människa i mitt liv. Men vi är vänner så vi har en väldigt fin relation skulle jag säga, har Alice Stenlöf sagt om ex-pojkvännen i en video.

Oliver Wong om att ställa upp i Robinson 2024

Känner Oliver Wong Alice? Ja, såklart! De följer faktiskt varandra på Instagram än idag, trots att Philip och Alice gjorde slut för fyra år sedan.

Precis som sin bror spelar Oliver hockey och har en profil på Elite prospects. Där kan man läsa att han har lagt ner karriären och att han spelade i divison två. Philip däremot spelar Mississippi Sea Wolves i FPHL. Han är alltså fortfarande aktiv!

Hur kommer det sig att Oliver har valt att lägga hockeyn bakom sig och istället ta ett kliv in i dokusåpavärlden? Det berättar han i en intervju med Norra Halland.

– Jag såg det på tv när jag var yngre och kände att det skulle vara kul att testa det och känna på hur man klarar sig, säger han till tidningen.

FOTO: Instagram, TV4

Annons