LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Olle Jönsson lämnar frun – får ta hand om gården själv

20 sep, 2024
Olle Jönsson
Olle Jönsson är ofta hemifrån med Lasse Stefanz.
Då får hans fru Gunilla ta hand om gården själv.
– Hon tar hand om det mesta, säger Olle till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Leif GW Persson avslöjar anledningen bakom avhoppet från TV4: ”Plottrigt"Brand logo
Leif GW Persson avslöjar anledningen bakom avhoppet från TV4: ”Plottrigt"

Olle Jönsson, 68, är frontman för det folkkära dansbandet Lasse Stefanz. Med sig i bandet har han gitarristen Christer Ericsson, 72, och trummisen Gunnar Nilsson, 59.

Men Olle är inte bara en enormt framgångsrik dansbands-artist han är också make till Gunilla Jönsson, 64, som han har varit tillsammans med i 42 år. Paret gifte sig för över 10 år sedan och kärleken blomstrar än idag.

Olle Jönssons fru Gunilla tar hand om gården ensam

När Hänt når Olle i samband med att han snart ska släppa den självbiografiska boken Rösten Speglar Själen, berättar han att det är Gunilla som har tagit hand om deras gemensamma gård i alla år – medan Olle har varit ute och underhållit den svenska befolkningen.

– Hon är väldigt självdrivande, så jag behöver aldrig tänka på något när jag åker hemifrån och att hon inte skulle klara av det. Hon tar hand om det mesta, säger Olle och fortsätter:

Annons

– Nu längre är jag inte borta så långa perioder men förr var det ju så. Nu kanske det bara är tre fyra dagar i streck.

Nyckeln till Olle Jönsson och Gunillas långa kärlek

Under sin långa och gedigna karriär har Olle varit ute på turné tillsammans med bandet otaligt många gånger – och ännu har har han inte slutat. Faktum är att han, redan kort efter intervjun, ska bege sig till Ullared tillsammans med bandet för att spela i två dagar.

Distansen är däremot ingenting som påverkar Olle och Gunillas kärlek. Olle menar istället att det faktiskt kan vara nyckeln till att paret har kunnat hålla ihop så länge.

– Det kanske har räddat kärleken också, att man inte är och stöter på varandra alltid, säger Olle skämtsamt.

– Nej men, vi är väl samma andas barn och har samma tankar om vad vi tycker om djur, människor och vad vi tycker är skönt och gott och sådär. Så går det liksom hand i hand det där.

Gunilla och Olle bor tillsammans på en hästgård som sträcker sig tre hektar i som gränsar till skogen, utanför Kristianstad i Skåne. På gården har de både stall, stora hagar med hästar, hundar och katter.

FOTO: TT

Annons