LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Oscar Enestad försvann helt – lämnade med 29 år äldre flickvännen

19 sep, 2024
AvAlva Jonsson
Artisten Oscar Enestad har efter framgångarna i musikkarriären försvunnit helt från rampljuset. Senast han släppte musik var 2022, sedan dess har det varit tyst.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Young royals-Omar Rudberg om skräckdejten och kärleksryktetBrand logo
Young royals-Omar Rudberg om skräckdejten och kärleksryktet

Artisten Oscar Enestad, 27, slog igenom i pojkbandet The FO&O tillsammans med Felix Sandman, 25, och Omar Rudberg, 25. Bandet splittrades 2017 och efter det har alla tre satsat på karriärer på var sitt håll.

Oscar tävlade i melodifestivalen år 2019 med låten I love it som han då berättade handlar om sitt förhållande med 29 år äldre flickvännen Cecilia Dahlbom, 55. Paret hade stött på en del reaktioner och motstånd från omgivningen efter att de gick ut med att de var tillsammans och låten blev ett svar på detta.

Annons

– Den handlar om att man ska få älska vem man vill. Den handlar om att stå upp för sig själv och följa sitt hjärta, oavsett vad någon säger. Jag har skrivit utifrån mitt perspektiv med mig och min tjej, berättade Oscar då.

Oscar och Cecilia på ELLE-galan 2018. Karin Törnblom/TT

Oskar Enestad satsade på karriären

Efter sin medverkan i Melodifestivalen hade Oscar många bollar i luften. Han gjorde egna låtar, samarbetade med andra artister och 2022 släppte han albumet Drömmar. Men efter det har det varit tyst från Oscars håll.

Annons

Försvunnit från rampljuset

Det senaste inlägget från Oscar Enestads instagramkonto är publicerat i april förra året, där ses han åka i en nedcabbad bil. Han har tidigare berättat i intervjuer att han är väldigt mån om att hålla sitt privatliv för sig själv och kanske är det därför artisten försvunnit helt.

Oscar är folkbokförd på en adress i Stockholm där även hans föräldrar står skrivna. Hur det ser ut i relationen med Cecilia Dahlbom är i nuläget oklart men på artistens Instagraminlägg från förra året har hon kommenterat med ett hjärta.

FOTO: TT

Annons