ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Oscar Magnussons fru Sara bryter tystnaden om relationen: ”Är borta mycket”

23 okt, 2024
Oscar och Sara Magnusson
Dansbandsstjärnan Oscar Magnusson är gift med Sara Magnusson.
Nu öppnar hon upp sig om relationen.
– Jag har en man som är borta mycket, säger hon till NWT.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oscar Magnussons avslöjande om hustrun Sara – därför vill hon inte synasBrand logo
Oscar Magnussons avslöjande om hustrun Sara – därför vill hon inte synas

Oscar Magnusson, 43, är frontfigur för det älskade dansbandet Sven-Ingvars. Efter att hans pappa, dansbandslegendaren Sven-Erik Magnusson, gick bort 2017, tog Oscar vid och för musikarvet vidare i sin fars anda.

Det är heller inte bara dansband som ligger Oscar varmt om hjärtat. Utanför rampljuset är han make till sin fru Sara Magnusson och en hängiven pappa till sönerna Sven, 5, och John, 9.

Men livet som artist är intensivt, och i en intervju med Nya Wermlands Tidning har Sara berättat om hur hon och Oscar får vardagen att gå ihop.

Sara om relationen med Oscar: "Jag har en man som är borta mycket"

Både Sara och Oscars jobb kräver tid och engagemang.

– Flexibiliteten i att vara sin egen gör att det fungerar för oss. Jag behöver inte jobba åtta till fem varje dag, säger Sara till tidningen.

Annons

Samtidigt som de arbetar tar de också hand om sina söner, som har ett aktivt liv och går i skolan – vilket innebär en hel del planering för familjen.

– Jag har en man som är borta mycket på helger men som är hemma på veckodagar och sköter mycket av lämning och hämtning. Vi är ett bra team, berättar Sara.

Avslutningsvis förklarar Sara att hon har valt att sänka sina krav på sig själv för att få allt att fungera.

– Jag har blivit snällare mot mig själv. Det kom med barnen. Är det för ostädat hemma ställer jag fram dammsugaren så ser det ut som jag håller på. Det trixet har mamma lärt mig.

FOTO: TT

Annons