LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Oscar Magnussons stora familjelycka – nu är allt förändrat: ”Roligt”

26 jun, 2024
Sven-Ingvars Oscar Magnusson har fullt upp sedan han blev frontfigur i bandet 2017.
Nu berättar han om familjelyckan!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oscar Magnussons avslöjande om hustrun Sara – därför vill hon inte synasBrand logo
Oscar Magnussons avslöjande om hustrun Sara – därför vill hon inte synas

När Sven-Erik Magnusson gick bort 2017 dröjde det inte länge innan hans son Oscar Magnusson, 43, annonserades som Sven-Ingvars nya sångare och frontfigur.

Sedan dess har han turnerat med bandet flitigt inför utsålda salonger.

Oscar Magnusson tar med familjen på spelningar

På det privata planet är han gift med hustrun Sara Magnusson, 42. Paret träffades för cirka 17 år sedan.

I en ny intervju med Året runt berättar Oscar om lyckan i att kunna kombinera hans ihärdiga turnerande med familjelivet.

– Framför allt försöker jag och min fru Sara sätta ihop det till en familjeaktivitet. Om vi exempelvis har en spelning i Göteborg sommartid så kan övriga familjen följa med dit och så går vi på Liseberg på dagen. Sådant är ju väldigt uppskattat, säger han till tidningen.

I sommar har dansbandet hela nio spelningar inplanerade, där Trelleborg, Grebbestad och Karlstad bland annat står på schemat.

– Perfekt att kunna kombinera nytta med nöje och även få extra tid med frun och barnen. Dessutom är det kul och inte minst gott för dem att hänga med då vi spelar, för turnéledaren har ofta en stor skål med godis som han gärna bjuder på, haha, säger Oscar Magnusson.

Annons

Dansbandsstjärnan om barnens musikintresse: ”Ska aldrig vara något tvång”

Han tog som sagt över som frontfigur för Sven-Ingvars när pappa Sven-Erik gick bort 2017. Kanske är det inte omöjligt att vi får se ytterligare en generation Magnusson göra entré på scenen framöver.

För Året runt berättar nämligen Oscar att barnen John, 9, och Sven, 5, har möjlighet att spela i hemmet.

– De har tillgång till både piano och gitarr hemma i vårt hus. Vill de testa att spela är det bara att göra det. Men det ska aldrig vara något tvång, utan enbart om de är nyfikna eller tycker det är roligt, säger han.

Oscar har tidigare sagt att det inte blir några fler barn för honom och hustrun. Det var i samband med ett framträdande i Idol som han gav beskedet.

– Jag är 41 och känner mig klar, faktiskt, sa han då.

FOTO: TT

Annons