LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Oscar Magnussons uppgörelse med frun Sara – hon får hälften av pengarna

25 sep, 2024
Oscar Magnussons fru Sara
Oscar Magnusson träffade sin stora kärlek Sara för 19 år sedan.
Vad händer om de går skilda vägar – och hur mycket pengar har egentligen dansbandssångaren?
Hänt reder ut!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joel Adolphsons enorma miss med Marcus och MartinusBrand logo
Joel Adolphsons enorma miss med Marcus och Martinus

Han är son till dansbands-legendaren Sven-Erik Magnusson, som gick ur tiden 2017. Oscar Magnussons, 43, pappa är troligtvis omåttligt stolt uppe i himlen – hans pojke har nämligen fört vidare stafettpinnen med bravur. Oscar tog över som sångare i ikoniska bandet Sven-Ingvars 2017 och förvaltar sin pappans arv genom musiken.

2023 blev ett hektiskt år för Sven-Ingvars. De släppte den nya plattan Jag kan varken leva med dig eller utan dig och under sommaren har bandet, utöver att turnera, även hunnit med att gästa Allsång på Skansen.

Sven-Ingvars framtid: ”Varje kapitel har ett slut”

Nu är det dags för Oscar Magnusson och hans bandmedlemmar Stefan Deland, Olle Nyberg, Mats Billinger, Klas Anderhell och Niclas Bäcklund att få en liten paus. Turnén Personligt sjunger på sista refrängen!

Annons

– Varje kapitel har ett slut, så också kapitlet Personligt, säger Oscar till NWT om beslutet att inte utöka turnén med fler spelningar.

På bandets hemsida finns det ännu ingen information om när Sven-Ingvars kommer tillbaka till scenen – men vi hoppas att de inte är borta allt för länge.

Sven-Ingvars
Sven-Ingvars på Svennis begravning. Tommy Pedersen/TT

Därför syns inte Oscar Magnussons fru och barn

Några som gläds åt att Oscar kommer att vara hemma lite mer är hans familj, som består av hustrun Sara Magnusson, 42, samt sönerna Sven, 5, och John, 9.

– Vi är ett bra team. Jag har en man som är borta mycket på helger, men som är hemma på veckodagar och sköter mycket av lämning och hämtning, har Sara tidigare berättat om hur de får ihop familjepusslet.

Sara och Oscar har hållit ihop under alla år och bor sedan över ett decennium tillbaka i en villa i Borgvik. De syns sällan ihop i offentligheten, vilket är ett medvetet val från bådas håll.

Annons

– Det här är mitt jobb. Mina barn och min fru har inte valt offentligheten, har Oscar tidigare sagt till Hänt om att hålla det privata privat.

Sara och Oscar Magnusson
Sara och Oscar Magnusson Karin Törnblom/TT

Hustrun Sara får hälften av Oscar Magnussons pengar

De har tillbringat 19 år ihop och det låter onekligen som att makarna Magnusson har många underbara år ihop framför sig – men vad skulle egentligen hända om de gick skilda vägar?

Hänt har varit i kontakt med Skatteverket, som meddelar att det inte finns några handlingar i äktenskapsregistret med Oscar och Saras namn på. Det betyder att de inte har ett äktenskapsförord och alltså skulle behöva dela alla pengar med varandra ifall de begär ut skilsmässa i framtiden.

Faktum är att inte heller Oscars pappa hade ett äktenskapsförord med sin Eva Magnusson, 69.

Oscar Magnussons miljonregn – så rik är han

Dansbandssångaren är inte direkt fattig. Han är aktiv i flera olika bolag, bland annat Sven Ingvars Produktion AB, där han är verkställande direktör. Det finns cirka 4 650 000 kronor i tillgångar och det senaste bokslutet visar ett resultat på en halv miljon kronor 2023.

Oscar Magnusson ärvde dessutom en stor summa pengar efter sin pappas bortgång. Exakt hur mycket pengar det handlar om vet vi inte – men det rör sig i alla fall om ett miljonbelopp.

Villan som Sara och Oscar Magnusson bor i är värderad till cirka två miljoner kronor. Värdet av denna skulle också delas på hälften vid händelse av skilsmässa.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

Annons