LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Ozzy Osbournes hälsa försämras: ”Förbereder sig för det värsta”

13 jul, 2024
Ozzy Osbourne
Heavy metal-ikonen Ozzy Osbournes hälsa har förvärrats igen.
Varit tvungen att ställa in enkla resor:
– Han är redo att ge upp, säger en nära källa till Insider.
Annons
Därför håller sig Eva Berghagen borta – nu berättar Tommy NilssonBrand logo
Därför håller sig Eva Berghagen borta – nu berättar Tommy Nilsson

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Under de senaste åren har hälsoproblemen varit ständigt närvarande för Ozzy Osbourne, 75, sångaren för bandet Black Sabbath.

Heavy metal-ikonen diagnosticerades med Parkinsons sjukdom 2003 och har haft det svårt sedan sin fjärde ryggkirurgi förra september. Kirurgin försökte reparera skador från en fallolycka 2019 som flyttade de metallstavar han hade i ryggraden, enligt Insider.

Ozzy Osbourne blev felaktigt dödsförklarad

Hänt har tidigare rapporterat om hur Ozzy felaktigt blivit dödförklarad i en Youtubevideo med avlidna kändisar.

– Jag är inte död. Jag ska inte någonstans och jag ska göra fler spelningar innan jag är klar ändå, sa Ozzy då och fortsatte:

– Jag håller på att återhämta mig. Det tar bara lite längre tid än alla trodde att det skulle göra. Jag är ruskigt uttråkad över att behöva ligga i en jävla säng hela dagarna.

Men nu verkar hälsoläget blivit värre ännu en gång.

Ozzys hälsotillstånd har försämrats igen – kan inte resa

Enligt uppgifter har hans fru Sharon Osbourne, 71, nu ställt in hans medverkan på en planerad spelning på Mad Monster Party då han är för svag för att resa.

Annons

– Det är en så kort resa med privat jetplan för dem att komma från LA till Phoenix för evenemanget, så det är ett hemskt tecken att han inte ens kan göra det, säger källor nära till familjen.

Sharon och deras barn Jack, 38, och Kelly, 39, skulle delta i den årliga konventionen i juli. Men Sharon ska istället stannat vid Ozzy's sängkant i en desperat ansträngning att hjälpa honom må bättre.

Samma källor oroar sig nu för att Ozzy är i de sista stadierna av Parkinsons, vilket orsakar svåra motoriska problem som muskelstyvhet och frysningsattacker.

– Ozzy gör allt han kan för att bekämpa den och får de bästa behandlingarna, men det finns ingen bot.

– Han har kämpat enormt i decennier, men han är redo att ge upp. Sharon försöker återuppbygga hans vilja att fortsätta, men människor runt dem förbereder sig för det värsta, avslutar källan, enligt Insider.

FOTO: TT

Annons