LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

"Paradise-Hotel"-Paow ångrar brösten – vill plocka ut silikonet

07 nov, 2014
AvMagdalena Divina Khodr
Efter att ha sett sig själv i ”Paradise Hotel” ångrar Paulina "Paow" Danielsson nu sin bröstförstoring: "Ser ut som en trashig porrskådis".
Annons

Lyckan över ett par nya bröst blev inte långvarig för bloggerskan och ”Paradise Hotel”-deltagaren Paulina ”Paow” Danielsson, 21. I mars i år valde hon att förstora brösten med nästan ett halvt kilo i vardera bröst – men nu ska hon förminska dem.

Paulin "Paow" Danielsson innan bröstingreppet
Paulina “Paow” Danielsson innan bröstingreppet. Foto: All Over Press

Strax innan operationsdagen valde hon nämligen ett betydligt större kupinlägg än vad som var planerat.

– Jag ångrar att jag gjorde dem så stora, jag borde ha gjort dem mindre från början. De känns så fejk och jag känner mig så stor i dem. Jag är ganska liten, men ser större ut än vad jag är, säger hon nu till Expressen, åtta månader efter ingreppet.

Annons

Genom att se sig själv på tv har Paulina fått insikt om hur stora brösten egentligen är.

– Sedan är jag ju väldigt tatuerad också, så jag ser ut som en trashig porrskådis och det vill jag verkligen inte göra, tillägger hon för Expressen.

Men på grund av en planerad barturné året ut måste hon vänta ytterligare ett par månader innan hon kan byta ut dem mot mindre implantat.

Paradise Hotel hösten 2014
Paulina efter operationen. Foto: Tv3

Vad som kommer hända med de gamla silikoninläggen är fortfarande oklart, men det lutar åt någon form av välgörenhet:

– Jag kanske ska sälja dem. Jag ska fan auktionera ut dem, kanske till något gott ändamål, säger Paow.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons