LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024

Patrick Ekwall och flickvännen Camilla är särbor: ”Barnen som är det viktigaste”

24 sep, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Patrick Ekwall är trött på att bo på 250 kvadrat.
När han och dottern Tindra nu lämnar huset i Bromma för en lägenhet så gör de det själva.
Nya kärleken Camilla Coene, 39, flyttar dock inte med då pusslet med barnen inte går ihop.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så minns kändisarna Börje Salming – ett år efter hans dödBrand logo
Så minns kändisarna Börje Salming – ett år efter hans död

I slutet av maj i år kunde Hänt rapportera att Patrick Ekwall, 59, säljer sin 250 kvadratmeter stora villa i Bromma i Stockholm. Bara två veckor efter försäljningsbeskedet, lyckades Ekwall att få huset sålt och snart går flyttlasset till en lägenhet i samma kommun.

Sportjournalisten och tv-profilen Patrick Ekwall är uppvuxen i Landskrona men har spenderat större delen av hans vuxna liv i Bromma. För drygt tre år sedan förlorade Patrick sin fru, Hannah Ekwall, i bröstcancer.

Men för ungefär ett år sedan hittade han kärleken igen genom gemensamma vänner. Camilla Coene, 39, och Patrick Ekwall har båda barn i samma ålder och jobbar inom samma bransch.

Patrik Ekwall och Camilla blir särbos

I en intervju med Expressen berättar Patrick om livet i Bromma och framtiden med Camilla.

Annons

För när Patrick Ekwall och dottern Tindra flyttar till lägenheten i Bromma under hösten så kommer inte Camilla att flytta med. Till tidningen förklarar Patrick det som att både han och Camilla trivs väldigt bra där de bor nu.

Flickvännen, även om Patrick tycker det är töntigt att kalla henne det, är rotad i Lidingö med sina barn som har sina kompisar på ön samtidigt som Patricks dotter trivs bra i Bromma.

– Hon bor med sina barn på Lidingö, det är långt härifrån. Jag och Tindra är rotade här, ingen av oss vill dra upp våra barn, det är barnen som är det viktigaste. Då får vi vara särbos eller någonting sånt..., säger Patrick till tidningen.

Han berättar även att han och Tindra är trötta på huset det bor i nu, och att det får bli en lägenhet nu och att familjen sedan vill flytta in till stan.

Därför säljer Patrick Ekwall huset i Bromma

I ett tidigare meddelande berättade Patrick för Hänt vad beslutet att sälja huset grundar sig på och att paret inte heller då hade några planer på att flytta ihop.

”Jag ska sälja huset, det har varit planerat sedan länge. Jag är färdig med att bo i hus och vill bo i lägenhet.”, förklarar han i ett meddelande och fortsätter:

”Jag och Camilla planerar inte att flytta ihop ännu.”

FOTO: Pontus Lundahl / TT / Instagram

Annons