LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Patrick Grimlunds änka – hjärtskärande frågan: ”Hur skiljer man sig från sin döda man?”

30 sep, 2024
AvAlva Jonsson
Förra året kom beskedet att Lyxfällan-profilen Patrick Grimlund hade omkommit i en trafikolycka. I helgen skulle han och änkan Sara Grimlund firat bröllopsdag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lyxfällan-programledaren Patrick Grimlund död i trafikolyckaBrand logo
Lyxfällan-programledaren Patrick Grimlund död i trafikolycka

I början av januari 2023 möttes vi av den hemska nyheten att programledaren Patrick Grimlund, mest känd från sin gärning i programmet Lyxfällan, hade avlidit efter en bilolycka utanför Strängnäs. Patrick blev 50 år, var gift med hustrun Sara Grimlund och tillsammans har de tre barn. Makarna gifte sig i september 2013 och i helgen skulle de ha firat 11-årig bröllopsdag.

I ett inlägg på Instagram berättar Sara om sorgen och hon skriver att det hon saknar allra mest är pirret paret delade och möjligheten att få fira dagen tillsammans. Bilderna i inlägget är ett bröllopsfoto och andra parbilder på makarna som tagits genom åren.

Sara Grimlunds liv efter Patrick Grimlund

”Förutom att du inte finns här hos mig fysiskt längre så har jag under dessa 628 dagar tagit mig igenom en skilsmässa. Hur skiljer man sig från sin döda man? Och ska man överhuvudtaget skilja sig?” , frågar sig Sara Grimlund i inlägget.

Sara och Patrick Grimlund på kristallen-galan 2014. TT Karin Törnblom

Hon beskriver att hon landade i ett ja, hon visste inte hur hon skulle gå till väga men hon insåg att hon var tvungen att skilja sig från Patrick.

Annons

”Tvungen för jag var här på jorden och vill finna lycka och det där pirret igen. Glädjen av att dela dagarna med någon.”, skriver hon.

Sara hade svårt med den process som skilsmässan innebar för henne. Hon hade ingen att dela den med, vara oense med eller skratta åt lyckan och minnas allt fint med.

Stödet till Sara Grimlund

”Du hade aldrig velat att jag inte skulle vara lycklig och jag vill känna ljuset och glädje. Så drivkraften i det fick bli mina ledord”, fortsätter Sara i texten.

Hon avslutar med att hon alltid kommer att älska Patrick och att hon är väldigt tacksam för parets gemensamma barn och all kärlek han gett henne under åren ihop.

I kommentarerna är det många som skickar varma hälsningar till Sara.

”Så fint och sorgligt på en och samma gång. Grattis till eran kärlek idag”, skriver en följare.

”Åhh fina du Sara, önskar dej all lycka i ditt liv. Du är en förebild”, hälsar en annan.

FOTO: TT/ Instagram skärmdump

Annons