ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Patrik Ekwall svårt skadad – tvingad till akuten: ”Blodet sprutade”

25 okt, 2024
Patrik Ekwall är mitt i en pågående flytt.
Men nu har nöjes-profilen råkat ut för en ordentlig huvudskada, och det i sitt nya hem!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

För några månader sedan stod det klart att Patrick Ekwall, 59, sålt sin älskade villa i Bromma. Det 250 kvadratmeter stora huset såldes på bara två veckor och därefter fick tv-profilen ta nya tag.

Nu ska Patrick och dottern Tindra flytta in i en mindre lägenhet, som även den är belägen i Bromma. Men mitt i kaoset bland flyttlådor och klädhängare förstod Patrick tidigt att han måste göra sig av med en hel del gamla grejor.

– Jag flyttar från ett stort hus i Bromma till en lägenhet i närheten som är halva ytan så jag gör mig av med möbler och kläder. Jag är kung på Marketplace, Blocket och Sellpy. Jag hade till exempel 35 par fotbollsskor varav 20 par inte var använda så de har jag sålt. Vi ska också ha garageförsäljning nu på söndag, har Patrick tidigare sagt till Aftonbladet.

Annons

Men de första dagarna i den nya lägenheten har inte riktigt gått som tänkt, det började nämligen med att tv-profilen fick sig en ordentlig skada i huvudet!

Patrick Ekwall visar upp blodiga skadan

På Instagram delar Patrick en bild som visar hans blodiga huvud.

”Blodet sprutade...”, skriver han till bilden.

FOTO: Instagram

Fortsatt förklarar tv-profilen att anledningen bakom skadan var att han slog i huvudet i sitt nya tak, samt att han därefter blev tvungen att ta sig till akutmottagning.

Annons

Hur det har gått på akuten, och om Patrick har behövt sy något i huvudet eller inte är däremot oklart.

Hänt har sökt Patrick.

FOTO: Sven Lindwall / Expressen / TT / Instagram

Annons