Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Paul ”Ica-Ulf” Tilly blir pappa – avslöjar barnets namn

09 okt, 2018
AvStina Dahlgren
Paul Tilly ska bli pappa
Paul ”Ica-Ulf” ska bli pappa för första gången! Redan nu avslöjar han både kön och namn på barnet.
Annons

Paul Tilly, 45, eller hela Sveriges Ica-Ulf som han är mer känd som, ska bli pappa för första gången. På sin Instagram gick han idag ut med den glada nyheten.

”Tydligen är ingenting omöjligt. STOR eloge till min fantastiska @bellastaberg som kämpat i månader med dagligt brutalt illamående och som varit tröttare än Thutan Khamon på rohypnol. Och nej, gravidhormoner är ingen skröna. Men till våren kommer han iaf äntligen, lille Milian Tilly. Som vi längtar efter dig!!!”

ANNONS Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet!

På bilden sitter parets gemensamma hund Zelda på en kudde. Bredvid ligger en liten body med tillhörande mössa och på en lapp framför hunden står det att läsa ”Jag ska bli storasyster”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Även hans flickvän Isabella Staberg, 25, har lagt upp samma bild på sin Instagram. Hon skriver att illamåendet har pågått konstant och inte bara på morgnarna, men att hon är glad och förväntansfull inför att träffa lilla Milian. 

Annons

Gratulationerna strömmar in från både fans och vänner till paret, bland annat från Sanna Bråding som tidigare spelat mot Paul i Icas reklamfilmer.

”Men GRATTIS! Sjukt, jag tänkte senast igår ´Undrar när Paul kommer berätta att han ska bli pappa´ och så ser jag det här nu! Vilken grej! Jag kände det på mig! Grattis till något av det största livet ger oss”, skriver hon.

Paul och Isabella flyttade till Marbella för snart ett år sedan. Trots flytten spelar han fortfarande in de omåttligt populära Ica-reklamerna här i Sverige. Då inspelningarna endast pågår sex veckor om året har Paul gott om tid däremellan för att mysa med flickvännen nere på varmare breddgrader. 

2001 slog Paul igenom som just Ica-Ulf. 17 år senare har han via reklamfilmerna blivit ett välkänt ansikte för både stora som små. Han har tidigare sagt till Expressen att han inte har några planer på att lägg av. Om pappa-rollen följer med honom in i Icas reklamfilmsvärld återstår att se.

Stort grattis till bebislyckan från oss på Hänt!

 

LÄS OCKSÅ: Ica-Stigs nya jobb – kan du gissa vad han ska göra?

LÄS OCKSÅ: Loa Falkman tar över som Ica-Stig – riskerar att få sparken från tv-jobbet

FOTO: Ibl, Instagram

Annons