LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Paul Tilly och fästmön Isabellas nya lyxhus – se bilderna efter miljonrenoveringen

08 aug, 2024
Ica Ulfs lyxhus i Marbella
Paul Tilly har spelat karaktären Ica-Ulf i snart 25 år – men lämnade för länge sedan Sverige för soliga Marbella.
Nu visar han upp sin och kärlekens nyrenoverade lyxvilla.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Snurrar till det totalt – hur många barn har egentligen Björn Kjellman?Brand logo
Snurrar till det totalt – hur många barn har egentligen Björn Kjellman?

Paul Tilly, 51, är för de flesta svenskar nog mer känd som karaktären Ica-Ulf. I snart 25 år har han medverkat i matjättens reklamfilmer som den lite halvtöntiga butiksmedarbetaren.

Än idag spelar Paul in reklamfilmer för Ica – men lever också ett helt annat liv vid sidan om på spanska solkusten. Där driver han en mäklarfirma tillsammans med fästmön Isabella Staberg, som han också har sonen Milian, 6, med. Under sommaren 2021 valde de också att förlova sig:

Annons

”I går kväll gick mitt livs kärlek och pappan till min son ner på ett knä och bad om att få gifta sig med mig. Det var det enklaste JA jag sagt under hela mitt liv”, skrev Isabella då på Instagram.

”Ica-Ulfs” nya lyxkåk – se bilderna efter renoveringen

På parets sociala medier kan man se glimtar från deras till synes härliga vardag – som nu om möjligt blivit ännu härligare.

Under en längre tid har man nämligen kunnat följa renoveringen av deras så kallade Casa Zelda, ett enormt vackert vitt stenhus i Marbella som nu äntligen blivit deras hem.

Annons

Det är tillsammans med det team som de skaffat sig med företaget Seasons Properties som de genomfört den omfattande lyxrenoveringen.

”Vårt drömmiga stora sovrum under konstruktion. Massiv walk-in closet med sminkområde, svit badrum och en enorm terrass med specialgjord jacuzzi och havsutsikt. Nyper mig själv! En flickas dröm!", skrev Isabella på sin Instagram för ett drygt år sedan då de började renovera.

”Att vakna upp till den här vyn varje dag! Kääär i vårt stora sovrum!”, skriver Isabella till bilden där renoveringen kommit lite längre.

Annons

Hon skojade inte när hon sa enorma terrassen!

Beige heltäckningsmatta och inbyggd tv – och lilla hunden vars namn var inspiration till huset!

Annons

Men inte vore det en renovering utan lite byggkaos... ”Vi tvingades ställa in vår julresa till Sverige. Det kommer vara för stressigt på grund av alla förseningar med Casa Zelda”, skrev Isabella i december.

Runt midsommar var huset så pass klart att de kunde bo där och ta över folk!

Nu lägger Paul ut en uppdatering där man ser samma uteplats ordentligt – och vi bara säga wow! Vilken skillnad!

”Skapar vårt eget lilla paradis”, skriver Ica-profilen till bilden.

FOTO: Instagram/TT

Annons