LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Pengakaoset efter bröllopet – Christian Bauer skyldig enorm summa

15 sep, 2024
Christian bauer pernilla wahlgren
Christian Bauer stod för planeringen och Pernilla Wahlgren för pengarna – men här svider det lite väl mycket i plånboken...!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllopBrand logo
Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllop

Nu är Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, ordentligt gifta! Under tre dagar har de firat sin kärlek tillsammans med sina 130 närmaste på Mallorca, i Spanien.

Det stora spektaklet har varit långt ifrån en gratis historia, både vad det gäller tid och pengar. Brudparet har varit öppna med att fördelningen av detta ansvar varit lite som så att Christian är den planerande – och Pernilla är plånboken.

Christian Bauer har planerat allt med bröllopet – tagit två år

– Jag tar det mesta på volley medan Christian är min raka motsats. Han har planerat det här bröllopet i två år och har koll på allt, sade Pernilla exempelvis inför bröllopet till Aftonbladet.

Brudgummen ska också ha legat bakom den dyra goodiebagen som alla gäster fick. I den återfanns flera lyxiga produkter, men också en personlig sak till alla.

Annons

– Det är Christian som har styrt upp det. Han har lagt ned mycket tid och möda på det här. Han är en otrolig festfixare, Bindefeld får passa sig. Alla får samma saker, men min kompis Jennifer har ett klädmärke och hon har tryckt upp en personlig sak med varje gästs initialer på. Det är otroligt fint att hon gjort de, sade bruden till tidningen.

Men det har blivit lite väl mycket beställningar, och Pernilla har tidigare varit öppen med att de kan bli lite väl mycket hänsynslöst spenderande av hennes förmögenhet.

Makens dyra beställningar kommer inte fram – Pernilla får ta notan

I senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla om flera beställningar till bröllopet som inte ens kom fram, men som nu ska betalas.

– Det värsta har varit innan. All planering och allting. Det har ju gått väldigt bra, men det har också varit så här, den här bröllopsmattan som vi gick på då alla brudtärnor och marskalkar och jag och Christian fram till prästen, dagen innan bröllopet visste vi inte om den skulle hinna levereras i tid. För att vara på den säkra sidan så hade vi beställt tre olika bröllopsmattor från tre olika, men de fastnade i Kina, och den var där... Så det blev i alla fall kaos, säger hon i podden.

Annons

Tillslut tvingades bröllopsplaneraren åka iväg och handla en fjärde matta, dagen innan bröllopet. Som om inte det vore nog så har maken (troligtvis, eftersom Pernilla inte verkar ha koll) lagt ytterligare en dyr specialbeställning som nu inte hinner komma.

”Blev en smällkaramell”

– Vi hade beställt vita parasoll och vita solfjädrar, jag tror med våra initialer W och B, som i Wahlgren och Bauer. De fastnade också i Kina, fortsätter Pernilla och tillägger:

– Det är en jättejättevarm dag, gästerna måste få det! ”Tro mig, jag vet”, svarar Jay (bröllopsplaneraren).

Akut på bröllopsdagen tvingas Jay därför skicka folk runt hela stan för att köpa upp varenda parasoll de kunde hitta. Men de blev inte den vita enhetliga looken som brudparet ursprungligen önskat, något som ändå kom att uppskattas! Problemet blir bara att notan för de övriga också ska betalas...

– Det blev en smällkaramell! Så nu vet jag inte vad jag ska göra bara med 120 solfjädrar och parasoll som kommer att komma med Wahlgren & Bauer inristat... Vi får helt enkelt ha en till fest!

FOTO: Instagram, TV4

Annons