LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Penny Parnevik lägger ner helt – vill inte visa familjen längre

18 okt, 2024
Penny Parnevik
Penny Parnevik har valt att lägga ner helt.
Hon kommer inte visa upp familjen längre.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen SebastianBrand logo
Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen Sebastian

Penny Parnevik, 27, dotter till golflegendaren Jesper Parnevik, har byggt upp en framgångsrik karriär som tv-personlighet, poddare och influencer. Hon delar ofta med sig av sitt liv med familjen på både Instagram och YouTube.

Penny har tillbringat större delen av sitt liv i USA, men för en tid sedan flyttade hon tillsammans med sin make Douglas Murray och deras barn – sönerna Atticus och Achilles samt dottern Pebble – till Sverige.

På hennes sociala medier delar Penny ofta med sig av små inblickar i vardagen med sin familj i Stockholm. Men nyligen avslöjade hon att vi inte längre kommer få se lika mycket av henne – åtminstone inte i videoformat.

Annons

Penny Parneviks beslut – hoppar av Youtube

Under en frågestund på Instagram meddelar Penny nämligen att hon inte planerar att publicera fler YouTube-videor, eftersom hon tycker att det tar för mycket tid som hon hellre vill ägna åt andra saker.

”Åhhhh Youtube är så kul och känns som man får typ ”hemma filmer” som jag kan kolla tillbaka på. MEN även om många inte tror det så tar det GALET mycket tid att få ihop en video. Kände att jag spenderar redan FÖR mycket tid på telefon/dator redan och ville ta bort att jag även ska filma hela min dag!”, skriver Penny som svar på en fråga om huruvida hon någonsin planerar att återvända till YouTube.

För närvarande har Penny 59 400 prenumeranter på sitt YouTube-konto. Det är fortfarande oklart om hon kommer att avsluta sin kanal helt eller bara ta en lång paus. Oavsett kommer vi kunna följa henne på hennes andra sociala medier och i podcasten Peg & Penny, som hon har tillsammans med sin syster Penny Parnevik.

FOTO: Youtube/TT

Annons