LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Per Anderssons kupp i direktsändning – gör det ofattbara!

30 sep, 2024
per andersson barncancergalan
Under Barncancergalan – Det svenska humorpriset bestämmer sig komikern Per Andersson för att ta emot ett pris som han inte vunnit...
– Jag är absolut inte med i den här grejen, säger han på scen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Bergs känslor kring ärofyllda uppdraget: ”Mind-blowing”Brand logo
Carina Bergs känslor kring ärofyllda uppdraget: ”Mind-blowing”

Komikern och skådespelaren Per Andersson, 47, har kommit att bli känd för sina spontana scenstormningar. Vid flera tillfällen har han bjudit på chockartade (ofta nakna!) framträdanden, senast nu på Pernilla Wahlgrens bröllop.

Nu har han gjort det igen – dock påklädd! Det är under måndagskvällens Barncancergalan – Det svenska humorpriset, vid prisutdelning av årets humorprogram som Per Andersson fullkomligt kraschar den vinnande produktionen Herr Talmans tacktal.

Annons
Michael Lindgren tar emot priset utan vetskap om vad som snart ska hända...

– Det är roligt att leka med dockor och skoja om samtiden. Jättekul också att det är många familjer som kollar på det här tillsammans, inleder programmets skapare Michael Lindgren med uppe på scen.

Per Anderssons oväntade drag på Barncancergalan

När prisvinnaren sedan vänder sig om som för att börja hylla sina kollegor hamnar han i chock.

– Per Andersson... Är inte med i det här. Vadå vill du ta tacktalet? Per är alltså inte med i produktionen... Men du står här ändå, säger Michael fortsatt.

Annons

– Ja... Jag är absolut inte med i den här grejen. Men jag gick med upp ändå faktiskt, skrattar Per nervöst.

Starka reaktionerna

I samband med missödet börjar någon under scenen att hiva ned mikrofonen i marken, som för att markera att Per ska sluta prata. Något som gör att han ökar tempot i det fortsatta talet:

– Oj jävlar. Ja vi vann ju inte med Anakronisterna (Pers föreställning) men det är ett jävla bra program Herr Talman missa inte det! Det är kanon, skriker Per tillslut in i scengolvet där mikrofonen försvann.

Annons

I publikhavet myllrar det med skratt, och komikern Måns Möller ger branschkollegan stående ovationer för den oväntade kuppen.

När Hänt når Louise Nordahl, en av dockskådespelarna, så bekräftar hon att de inte hade någon aning om Pers planer.

”Jag hade ingen aning om varför han var uppe på scen med oss, tänkte att han fått en blackout i huvudet eller något Men å andra sidan känner jag ju Per, och jag är inte förvånad över ett sånt infall. Haha, han slutar aldrig överraska!”, skriver Louise i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Viaplay

Annons