LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Per Gessle och Åsas äktenskapsförord läckt – chockerande detaljerna

12 okt, 2024
AvMalin Stenberg
I över trettio år har Per Gessle och Åsa Gessle varit ett par.
Men om de skulle gå skilda vägar är det inte mycket av popstjärnans tillgångar som tillfaller frun.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igenBrand logo
Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igen

Per Gessle, 65, och frun Åsa Gessle, 61, har varit ett par i över 30 år och gifte sig 1993. Paret lever att relativt tillbaka draget liv i Halmstad. Tillsammans har de sonen Gabriel som varit framgångsrik inom E-sport och i dag arbetar som datavetare.

Under alla år som artist har det klirrat till rejält i kassan för Per Gessle och hans bolag hade 2018 ett kapital på över 300 miljoner kronor och Per är inte den som är rädd för att då och då unna sig någon dyrgrip eller två.

Gessles förkärlek till lyxiga sportbilar

Något som artisten verkar vara mycket förtjust i är bilar. 2020 skrev Svensk Dam att Gessle ägde hela 16 bilar och att hans favorit i samlingen är en exklusiv Ferrari av modellen Ferrari Monza SP2, som det bara byggt 500 exemplar av och som bara trogna ferrarikunder får köpa.

Annons

Men han är inte enda svenska kändisen som ären en sådan bil – även Zlatan Ibrahimovic har synts köra genom Stockholm i en bil av samma modell.

Detaljen i äktenskapsförordet – hustrun får inte ta del av lyxbilarna

Prislappen för den eftertraktade sportbilen ligger på hisnande 16 miljoner kronor, vilket är riktigt dyrt till och med för att vara en Ferrari.

Men om Per Gessle och Åsa Gessle någon gång skulle skilja sig får han behålla sina bilar. I deras äktenskapsförord framkommer det nämligen att han får behålla bilarna, och de flesta övriga tillgångar som han har vid händelse av en skilsmässa.

Detta då paret i äktenskapsförordet skrivit att de endast delar upp de gemensamma fastigheterna, och i övrigt behåller sina egna respektive tillgångar, skriver Svensk Dam.

FOTO: IBL/TT

Annons