LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Per Holknekt har ny flickvän – egna orden om relationen

18 sep, 2024
AvMalin Stenberg
FOTO: Eero Hannukainen/TT
Per Holmkneckt har träffat kärleken – fyra år efter skilsmässan. Länge trodde han att han inte kunde älska längre men plötsligt slog kärleken till igen.
– Vi har en väldigt rofylld, stillsam och fin gemenskap och vi träffas när vi kan, säger han till Nemo Hedén i podden Bara en till...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här duckar Christine Meltzer frågan på röda mattan – efter långa frånvaronBrand logo
Här duckar Christine Meltzer frågan på röda mattan – efter långa frånvaron

Odd Molly grundaren Per Holknekt har några tuffa år bakom sig. När han gästar Nemo Hedéns podd Bara en till... talar han ut om uppbrottet från Lena Philipsson.

– Först förstår man i relationen att det här inte kommer att bära. Sen kommer dagen när hon säger ‘Per jag vill skiljas’.

Han berättar att separationen orsakade stor sorg med många olika svåra stadier, men att och han och exet Lena med tiden blivit nära vänner och att deras relation i dag är mycket god.

”Jag började krossa flickhjärtan”

– Fösta separationsdejandet när man precis är nylämnad och någon sagt att ‘du duger inte åt mig’, då vill man ju gå ut och superdejta några gånger bara för att få bekräftat att man är kvar i matchen. Men då förstod jag att jag började krossa flickhjärtan för jag hade inte alls intentionen att bli förälskad eller att ge kärlek.

Annons

Insikten fick Per att helt avstå från relationer och han berättar att hen ett tag trodde att han inte kunde älska någon längre.

Per Holknekt har träffat kärleken: ”Knackade på igen”

Men nu har han återigen vågat sig in i dejtingdjungeln och ger kärleken en chans.

– Rätt vad det var, för cirka sex veckor sedan, så knackade det på igen, och det gamla pojkhjärtat började glittra till igen.

Han förklarar att han “via moderna tekniker” träffat en “tös” som bor i Västernorrland. Hon har en helt annan bakgrund och historik än honom, men att de ha gemensamma behov.

– Vi har en väldigt rofylld, stillsam och fin gemenskap och vi träffas när vi kan.

FOTO: EERO HANNUKAINEN/TT

Annons