LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Per-Robin fick akut vård efter Naked Attraction: ”Skitdåligt”

17 sep, 2024
Till vänster: Sofia Wistam står med deltagaren Per-Robin i Naked Attraction, med ryggarna mot kameran. Till höger: Per-Robin.
Den andra säsongen av Naked Attraction Sverige går mot sitt slut, och nu berättar en av deltagarna om hur han fick akut vård efter inspelningen!
– Jag satt och andades i en påse. Jag mådde skitdåligt, säger Per-Robin till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistams avslöjande om Pernilla Wahlgrens bröllop: ”Hon är så virrig”Brand logo
Sofia Wistams avslöjande om Pernilla Wahlgrens bröllop: ”Hon är så virrig”

Säsong två av den svenska versionen av Naked Attraction går mot sitt slut, med Sofia Wistam, 58, som programledare. I programmet ser vi kärlekstörstande singlar posera nakna med förhoppningen att lyckas få en kärleksmatchning – utan att öppna munnen.

En av deltagarna i årets säsong är Per-Robin Gustavsson, 38, från Stockholm. Nu berättar han om hur han efter programmet fick akut vård!

Per-Robin behövde akut vård efter Naked Attraction

Det är i en intervju med Aftonbladet som Per-Robin berättar att han först inte förstod sig på dem som ställer upp i Naked Attraction, men att han sen insåg att han själv är perfekt för det, då han kände att han inte hade så mycket att förlora.

Men hans medverkan det blev inte riktigt som han tänkt sig.

Annons

– Jag fick akut psykologtid direkt efter programmet. Det var en hjälp som ingick i tv-produktionen. Jag pratade med tv-psykologen Fredric Bohm från ”Gift vid första ögonkastet” och diskuterade det här med om att jag skämtade på min egen bekostnad, säger Per-Robin till Aftonbladet.

– Jag satt och andades i en påse. Jag mådde skitdåligt. Jag kände ”shit, jag kommer vara singel för resten av livet”.

I programmet skämtar Per-Robin en del om sig själv, något han också gör som ståuppkomiker. Han berättar att han tidigare inte har sett det som att han klankar ner på sig själv.

– Det var ett nytt perspektiv för mig, att det kanske upplevs för några som att jag är fylld av självhat. Men jag är ganska nöjd med mig själv.

Så gick det sen för paret i Naked Attraction

I Naked Attraction blev det tillslut Dejan som blev vald av Per-Robin, och de gick på en första dejt. Per-Robin berättar att de har träffats igen efter programmet, dock bara som vänner.

Men för ett par månader sedan träffade Per-Robin en ny kärlek via en dejtingapp! Han berättar att det är nytt, men att de dejtar exklusivt.

Hur har det gått med kärleken då sedan inspelningen?

– Vi är mer eller mindre tillsammans. Det är jättefint. Mohammed heter han – right up my alley.

FOTO: Max/Skärmdump

Annons